DOLAR
32,3918
EURO
35,1481
ALTIN
2.325,22
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Erken rezervasyona pandemi ayarı

Erken rezervasyona pandemi ayarı
A+
A-
velux

Turizmciler, erken rezervasyon kampanyalarına pandemi ayarı yaparak; ödemeleri erteleme seçeneğini devreye aldı.

Turizmci erken rezervasyon kampanyalarına pandemi gölgesinde başladı. Pandemi sebebiyle belirsizlik yaşanınca erken rezervasyon kampanyalarına da “ödeme erteleme” ayarı geldi.

REZERVASYON KAMPANYALARINA PANDEMİ AYARI

Son dakikacı yerli turist erken rezervasyon kampanyalarından yararlanmaya başlamış, son 2 yılda tatil planını 6 ay evvelden yapmaya başlamıştı. Geçen yıl ise yerli turistin en erken davrandığı yıllardan biriydi. Bu yıl turizmciler, pandemi etkisini hesaba katarak, erken rezervasyon kampanyalarına pandemi ayarı çekti.

Turizmci turisti ikna etmeye çalıştığı kadar kendini de korumak istiyor. Böylece şirketler, salgın nedeniyle bir iptal söz konusu olduğunda geri ödemeyi de minimuma indirmiş olacak.

JOLLY TUR’DAN KESİNTİSİZ İPTAL HAKKI VE FİYAT FARKI İADE GARANTİSİ

Jolly Tur, yaz erken rezervasyon dönemini 9 Kasım itibarıyla başlattı. Tatilin sadece dörtte birini şimdi ödeyip, kalanını tatile 3 gün kala tamamlayabilme fırsatının sunulduğu kampanyanda Jolly, yüzde 50’ye varan erken rezervasyon indirimleri, kesintisiz iptal hakkı ve fiyat farkı iade garantisi gibi imkanlar sunuyor.

ETS 4 AY ERTELİYOR

ETS de 2021 yazı için erken rezervasyon dönemi yüzde 50’ye varan indirimlerle başladı. Şirket bu yıl erken rezervasyonun cazip fiyat avantajlarına ek olarak ödemeleri de 4 ay erteliyor.

ETS, böylece herhangi bir iptal durumunda para iadesi işlemlerini de en aza indirmeyi hedefliyor. Tek seferde yapılan ödeme işleminde ya da 3, 6 veya 9 taksitli işlemlerde geçerli olan ödeme erteleme fırsatı ile rezervasyonunu şimdi yapanlar hem az ödüyor hem de ödemlerine bahar döneminde başlıyor.

TATİLSEPETİ’NDEN “VARINCA PARA” KAMPANYASI

Tatilsepeti, “Varınca Para” kampanyasıyla 18 aya varan taksit imkanı sağlayarak misafirlerine, ödemeleri de tatille beraber başlatma seçeneği sunuyor.

Yalnızca online yapılan rezervasyonlarda geçerli “Varınca Para” kampanyası, sadece kredi kartı ile yapılan rezervasyonlarda geçerli olup rezervasyonlarınız ile alakalı tüm ödeme süreçleri Tatilsepeti tarafından gerçekleştiriliyor. Kart bilgilerinin rezervasyon esnasında yalnızca Masterpass aracılığıyla doğrulama yapmak için gerekli olduğu bildirilen kampanyada, tahsilat otele giriş gününde otomatik olarak yapılacak.

Bodrum Ev Emlak