DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
19°C
Muğla
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
25°C

Erling Haaland alarmı: Liverpool maçı öncesi sakatlık krizi

Manchester City ve taraftarları, Erling Haaland’ın Liverpool ile yapılacak kritik maçta oynayıp oynamayacağı konusunda endişeli. İşte en son sağlık raporu ve beklentiler.

Erling Haaland alarmı: Liverpool maçı öncesi sakatlık krizi
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Erling Haaland, milli takım formasıyla yaşadığı sakatlığın ardından Manchester City’nin önümüzdeki hafta sonu Liverpool ile oynayacağı karşılaşmaya hazır olmak için zamana karşı yarışıyor.

Forvet oyuncusu perşembe günü Faroe Adaları karşısında alınan 2-0’lık galibiyette oyuna girdikten sonra ayak bileğini burktu ancak maçın sonuna kadar oyuna devam etti.

Bu sakatlık, 4 Kasım’da Bournemouth’u 6-1 yendikleri maçın devre arasında oyundan çıkmasının ardından bu ay yaşadığı ikinci ayak bileği sorunu oldu ve Liverpool’a karşı oynanacak önemli maçta forma giyemeyeceği endişelerini arttırdı.

Erling Haaland alarmı: Liverpool maçı öncesi sakatlık krizi

City, Norveç takım doktoru Ola Sand’ın sorunun ciddi olmadığını ancak ‘çok fazla ağrısı olduğunu ve fonksiyonlarının kısıtlı olduğunu’ ve Hampden Park’ta sahaya çıkamayacağını açıklamasıyla rahatladı.

Norveç’in EURO 2024 elemelerindeki son maçı için Glasgow’a yapacağı yolculuk, ilk iki sıradaki İskoçya ya da İspanya’yı yakalamaları artık mümkün olmadığı için formalite anlamı taşıyor.

“HAFİF BİR BURKULMA VAR”

Perşembe günkü maçtan sonra Sand, son sakatlıkların 23 yaşındaki oyuncunun ayak bileğini daha da kötüleşmeye karşı ‘savunmasız’ bıraktığını açıkladı:

“Bir buçuk hafta önce Bournemouth karşısında da aynı şey olmuştu. Ayak bileğinde hafif bir burkulma var, biraz savunmasız olduğu bir yer. Hemen çok acıyor ve sonra çok çabuk geçiyor. O zaman nasıl olduğunu yarın göreceğiz.”

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE

Haaland bu sezon müthiş bir form yakaladı ve 12 maçta attığı 13 golle Premier Lig gol krallığı listesinde başı çekiyor.

City, Jurgen Klopp’un takımını cumartesi günü öğle saatlerinde Etihad’da ağırlayacak.

Pep Guardiola, Ederson, Nathan Ake, Mateo Kovacic ve Matheus Nunes’in milli takım seçmelerinden çekilmeleri ve sahaya çıkmak için zamana karşı bir yarışla karşı karşıya kalmaları nedeniyle karşılaşma için sadece yıldız forvetinin uygunluğu konusunda ter dökmüyor.