DOLAR
32,2539
EURO
34,7984
ALTIN
2.428,38
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Evde Tek Başına yıldızından yıllar sonra gelen itiraf

Evde Tek Başına yıldızları Macaulay Culkin ve Catherine O’Hara yıllar sonra beraber kameraların önüne geçti ve duygu dolu anlar yaşandı. O’Hara, Culkin ile rol aldığı filmdeki repliklerle ilgili de samimi itiraflarda bulundu: “Bu kadar korkunç bir şey söylemeye dayanamadım.”

Evde Tek Başına yıldızından yıllar sonra gelen itiraf
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Yıllar geçse de eskimeyen ve özellikle de yılbaşı zamanlarının vazgeçilmezi haline gelen Evde Tek Başına filminin yıldızları yeniden bir araya geldi. Bir zamanların çocuk yıldızı Macaulay Culkin, Hollywood Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız sahibi olurken eski rol arkadaşı Catherine O’Hara da Culkin’i yalnız bırakmadı.

1990 yılında vizyona giren ve tüm dünyada popüler hale gelip adeta sinema tarihine adını kazıyan Evde Tek Başına
Evde Tek Başına yıldızı bir satırın o kadar ‘korkunç’ olduğunu söyledi ki bunu Macaulay Culkin’e söylemekte zorlandı
Aktör, yeniden bir araya gelme sırasında “Bu kadar korkunç bir şey söylemeye dayanamadım” dedi

Catherine O’Hara, Noel filminin repliklerinden birini Macaulay Culkin’e söylerken zorlandığını açıkladı.Eski çocuk yıldızla yeniden bir araya gelen oyuncu, Culkin’in Kevin karakterinin annesi Kate McCallister’ı canlandırdı.

Evde Tek Başına yıldızından yıllar sonra gelen itiraf

Annesi ceza olarak tavan arasında uyumaya gönderdiğinde, onu gecenin geri kalanında görmek istemediğini söylüyor ve Kevin şöyle yanıtlıyor: “Seni bir daha görmek istemiyorum.”

Ve annesi de “Umarım bunu kastetmiyorsundur; yarın sabah uyandığında bir ailen olmasaydı çok üzülürdün” diye cevap verir. Ancak O’Hara’ya göre devam eden replikleri söylemek son derece zordu.

Evde Tek Başına yıldızından yıllar sonra gelen itiraf

O’Hara o zaman yaşadığı duygu durumunu şöyle anlattı: “Yaramazlık yaptığı için onu tavan arasında uyuması için üst kata sürüklemek zorunda kaldığım sahnede, aile hakkında konuşuyor ve ben de ‘Yarın sabah uyansan ve başına bir şey gelse çok üzülürdün’ diyorum. O da ‘Hayır, yapmazdım’ diyor. Benim de ‘O zaman tekrar söyle, belki olur’ demem gerekiyordu. Bunun beni ne kadar öldürdüğünü anlatamam. Bu güzel çocuğa bu kadar korkunç bir şey söylemeye dayanamadım.”

Evde Tek Başına yıldızından yıllar sonra gelen itiraf

Daha sonra esprili bir şekilde, “Elbette o zamanlar henüz anne değildim ve iki oğlumla ilgili olarak ağzımdan bu tür şeylerin çıkacağını bilmiyordum” diye ekledi.

O’Hara, samimi konuşmasında Evde Tek Başına filminin başarısını değerlendirdi ve bunu Culkin’in performansına bağladı: “Dünyanın her yerindeki ailelerin Evde Tek Başına’yı birlikte izlemeden ve sevmeden bir yıl geçirememesinin nedeni Macaulay Culkin’dir. Evet, çok mükemmel bir senaryosu ve harika bir yönetmeni vardı. Ama o küçük çocuğu bize olağanüstü bir maceraya çıkaran, Macaulay’ın Kevin McCallister rolündeki mükemmel performansıydı.”

Ve eski çocuk yıldıza şunları söyledi: “Gerçekten çok çalıştığını biliyorum, öyle yaptığını da biliyorum ama oyunculuğu dünyada yapılacak en doğal şeymiş gibi gösterdin. Sanki Kevin adındaki bu gerçek küçük çocuğu bir film yapmak için pusuya düşürmüşüz ve o da sırf eğlence olsun diye buna razı olmuş gibiydi.”