DOLAR
32,3252
EURO
35,0770
ALTIN
2.299,48
BIST
8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Evde yeni yıl hazırlığı zamanı!

Evde yeni yıl hazırlığı zamanı!
A+
A-
velux

2022 yılına girerken evinizde yeni yıl hazırlığı yapmaya ne dersiniz? Ev dekorasyonunuzda yapacağınız küçük değişikliklerle yeni yıla güzel bir merhaba diyebilirsiniz. Özellikle yeni yılı evde geçirmeyi planlıyorsanız dekorasyonunuzu biraz renklendirmenin tam zamanı…

Yılbaşı ev dekorasyon fikirleri…

Yeni yıl kutlamaları için evi tercih edenlerin sayısı hiç de az değil. Sizin planınız da evde bir yılbaşı günü ise hazırlıklara bir an önce başlamalısınız. Peki, evinizi yeni yıla nasıl hazırlayacağınızı biliyor musunuz? İşte evinizi yeni yıla hazırlamanın yolları…

Evde yeni yıl hazırlığı zamanı!

Temasız olmaz!

• Evinizi yeni yıla hazırlarken aksesuar ve süslemeler için bir tema ve renk belirmelisiniz. Belirlediğiniz tema ve renk doğrultusunda evinizi yeni yıla hazırlayabilirsiniz.

Şık bir masa için yapmanız gerekenler

• Yeni yılda görkemli bir masa hazırlayarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

• Evinizin ve tabii ki masanızın şıklığını tamamlayacak yeni yıl konseptli masa örtülerinden birini tercih ederek ilk adımı atabilirsiniz.

• Masanıza uygun bir örtü seçtikten sonra kırmızı, gümüş renk ve kar kristali desenli peçeteler ile masanıza yeni yılın ruhunu yansıtabilirsiniz.

Evde yeni yıl hazırlığı zamanı!

Konseptinize uygun aksesuarlar seçin

• Battaniyelerden, nevresim takımlarına kadar birçok üründe yeni yılın esintilerini bulmanız mümkün.

• Dilerseniz hepsini dilerseniz de birkaçını edinerek yeni yıla yeni tekstil ürünleriyle merhaba diyebilirsiniz.

Evde yeni yıl hazırlığı zamanı!

Detaylar bütünü güzelleştirir unutmayın

• Yeni yıl temasının yanı sıra dekorasyonda bazı detaylara dikkat etmelisiniz. O detaylardan bazıları ise şöyle; mumlar, fenerler, kozalaklar, kristal kar taneleri, masa örtüsü ve minderler.

• Mum seçiminde beyaz ve kırmızı tonlar seçebilirsiniz. “Hoş geldin 2021” yazılı minder ya da balonlarla dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Evde yeni yıl hazırlığı zamanı!

Çam ağacı seçimi nasıl yapılır?

• Çam ağacı yeni yılın önemli simgelerinden biri. Şık bir ağaç seçerek evinizi yılbaşına hazırlayabilirsiniz.

• Dikkat etmeniz gereken nokta ise ağacın büyüklüğü. Büyük bir salonunuz yoksa kocaman bir ağaç alanınızı daraltacağından makul bir boy tercih etmelisiniz.

• Çam ağacının olmazsa olmazı da süslemeler. Renkli toplar, yıldızlar, yılbaşı çanı ve ışıltılı diğer aksesuarları takarak ağacınızı renklendirebilirsiniz.

Evde yeni yıl hazırlığı zamanı!

Bodrum Ev Emlak