DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Evin her köşesi için pratik düzenleme önerileri

Koçtaş, evlerde dağınıklığa çözüm olacak pratik güzel fikirler sunuyor. Koçtaş’ın sunduğu bu çözümler ile çok daha düzenli ve aranılan her şeyin …

Evin her köşesi için pratik düzenleme önerileri
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Koçtaş, evlerde dağınıklığa çözüm olacak pratik güzel fikirler sunuyor. Koçtaş’ın sunduğu bu çözümler ile çok daha düzenli ve aranılan her şeyin anında bulunabileceği bir eve kavuşmak mümkün. Evlerde hayatı kolaylaştıracak birçok çözüm önerisi ve uygulama videosuna Koçtaş YouTube kanalı, Koçtaş Yaşayan Evler Blog ve UZMANTV’deki Koçtaş kanalından ulaşabilirsiniz.

Koçtaş, evlerin daha düzenli olmasını sağlayacak pratik düzenleme önerileri sunuyor. Sadece birkaç adımda evlerindeki dağınıklığa son vermek isteyenler için yüzlerce güzel fikir Koçtaş’ta.

Salon ve oturma odası için düzenleme çözümleri

  • Pek çok elektronik ürünün kullanıldığı salon ve oturma odasındaki kabloların dağınık görünmesini engellemek için kablo düzenleyici kelepçeler kullanılabilir.
  • L köşe ve kablo kanalı ile priz kablolarının dağınık görünmesini engellemek artık çok daha kolay.

Evin her köşesi için pratik düzenleme önerileriYatak odanız için ne yapabilirsiniz?

  • Yatak örtüsü kullanımı hem alanı daha düzenli gösterirken nevresimlerin tozlanmasını da engelliyor.
  • Makyaj kutusu ve organizerler makyaj masasının dağınık görüntüsünü ortadan kaldıracaktır.

Çocuk odası için çözümler

  • Çocukların sıklıkla oynadığı oyuncakları bir saklama kutusuna, çok oynamadığı oyuncakları ise başka bir saklama kutusuna koyarak dağınıklığın önüne geçmek mümkün. Gerekli olan kutu ve sepet çeşitlerine Koçtaş’tan ulaşabilirsiniz.
  • Çocuk gardıropları için de birçok düzenleme önerisi ve ürün seçeneği mevcut. Örneğin çocukların sıklıkla giymediği giysileri, rafların arkalarına yerleştirerek oluşabilecek dağınıklığı azaltabilir, Ayrıca alanın büyüklüğüne göre ek dolap ve raf sistemleri kullanabilirsiniz.

Çalışma alanlarınızı işlevsel kutularla daha ferah hale getirin

  • Çalışma odasının düzenli olması, daha verimli bir çalışma ortamı sağlar. Hem çalışma masasının hem de kitaplığın düzenini sağlamak için karton kutular ideal seçenekler arasında.
  • Onlarca kitaplık seçeneğine ek olarak kitaplığını dilediği gibi tasarlamak isteyenler ise Koçtaş Youtube hesabından kendin yap kitaplık fikirlerini inceleyebilir.

Mutfak ve banyolar için raflar ve dolap içi düzenleyiciler
 

Evin her köşesi için pratik düzenleme önerileri
  • Mutfaklarda düzen için, yemek yaparken bir yandan da alanın toplanması büyük önem taşıyor. Koçtaş’ta bulunan raf, sepet, havluluk, kavanozlar gibi mutfak aksesuarları ve dolap içi düzenleyicilerle çok kısa sürede düzenli bir mutfak alanı oluşturulabiliyor.
  • Banyolarda hem depolama alanı sağlayan hem de şık bir görünüm katan banyo dolapları, saklama kutuları, set üstü banyo aksesuarları, duş raf sistemleriyle düzenli bir banyo için tüm çözümleri Koçtaş’ta bulabilirsiniz.
Aktur tatil sitesi