DOLAR
32,2149
EURO
34,7219
ALTIN
2.452,27
BIST
10.309,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
20°C
Muğla
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
24°C

Fenerbahçe, Trabzonspor’u ağırlayacak: Muhtemel 11 ve son durum

Fenerbahçe, Süper Lig’de liderliğini korumak için Trabzonspor’u ağırlıyor. Emre Mor’un dönüşü ve savunmadaki zorunlu değişiklikler maçın kaderini belirleyecek.

Fenerbahçe, Trabzonspor’u ağırlayacak: Muhtemel 11 ve son durum
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Fenerbahçe, Süper Lig’in 11. haftasında önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Ligin zirvesinde yer alan sarı-lacivertli ekip, kendi evinde, güçlü rakibi Trabzonspor’u ağırlayacak. Trendyol Süper Lig’de liderlik mücadelesi veren Fenerbahçe, bu zorlu mücadeleyi kazanarak liderliğini sürdürmenin peşinde.

Maç, Ülker Stadyumu’nda yapılacak ve akşam saat 19.00 itibarıyla başlayacak. Karşılaşmanın düdüğü, tecrübeli hakem Zorbay Küçük’ün elinde olacak.

İsmail Kartal’ın teknik direktörlüğünde müthiş bir performans sergileyen Fenerbahçe, hem ligde hem de Avrupa’da katıldığı 19 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Bu seriyi devam ettirmek isteyen Fenerbahçe, 30 puanla lider durumda bulunurken, en yakın rakibi Galatasaray’ın ise 28 puanla takibini sürdürdüğü bir ortamda Trabzonspor maçına çıkıyor.

FENERBAHÇE’DE SAKATLIK KABUSU

Ancak Fenerbahçe’nin başı sakatlıklarla dertte. Sarı-lacivertli kadroda önemli isimler olan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Fred, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş gibi oyuncular, çeşitli sakatlıklar nedeniyle bu kritik maçta forma giyemeyecekler.

SAVUNMADA ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER

Sarı-lacivertli ekibi, savunma hattında yaşanan oyuncu eksiklikleri endişelendiriyor.

Fenerbahçe, Trabzonspor’u ağırlayacak: Muhtemel 11 ve son durum

Defansın önemli isimleri Rodrigo Becao, Alexander Djiku ve Serdar Aziz’in sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak oluşu, savunma hattında zorunlu değişikliklere yol açıyor.

Mevcut durumda teknik direktör İsmail Kartal’ın, savunma için düşündüğü alternatifler arasında deneyimli stoper Samet Akaydin öne çıkıyor.

BEKLER MERKEZE KAYIYOR

Fenerbahçe’nin savunma bölgesindeki bu açığı, bek pozisyonunda oynayan oyuncuların merkeze çekilmesiyle kapatılabilir. Takımın sol bek oyuncusu Jayden Oosterwolde veya sağ bek Mert Müldür’ün, teknik direktör Kartal tarafından stoper olarak görevlendirilmeleri gündemde.

Fenerbahçe, Trabzonspor’u ağırlayacak: Muhtemel 11 ve son durum

Geçmişte Konferans Ligi play-off turunda, Twente ile oynanan maçta da Kartal, benzer bir durumda Oosterwolde’yi merkezde görevlendirmişti. Ayrıca, Pendikspor ile oynanan bir başka maçta da Becao’nun sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından Oosterwolde, ikinci yarıda stoper pozisyonunda oynayarak tecrübesini bu alanda da sergilemişti.

EMRE MOR GERİ DÖNÜYOR

Sarı-lacivertli ekibin kanat oyuncusu Emre Mor, sakatlığını atlattı ve Trabzonspor ile yapılacak olan karşılaşma için takıma geri dönmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe, Trabzonspor’u ağırlayacak: Muhtemel 11 ve son durum

Sezon başında Konferans Ligi elemelerinde Zimbru’ya karşı oynanan maçta talihsiz bir sakatlık yaşayan ve bu yüzden bir süredir yeşil sahalardan ayrı kalan 26 yaşındaki yetenekli futbolcu, teknik heyetin kararı doğrultusunda Trabzonspor maçıyla birlikte forma şansı bulabilecek.

FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL 11’İ:

Fenerbahçe’nin Trabzonspor karşısında muhtemel 11’i şöyle:

Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko. (AA)

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: , ,