DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Fethiye’de doktor ve emekli öğretmenden ortak sergi

Fethiye’de doktor ve emekli öğretmenden ortak sergi
05.03.2020
666
A+
A-
polat-galle

MUĞLA (AA) -Fethiye ilçesinde Ortopedi Uzmanı Dr. Osman Kurtuluş, eşi Sema Kurtuluş ve emekli öğretmen Mine Akça’nın karma resim sergisi açıldı.

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde açılışını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın yaptığı sergide, yağlı boya 44 resim ve 15 seramik eser yer alıyor.

Serginin açılışında konuşan Osman Kurtuluş, resmin kendisi için bir tutku olduğunu ve çocukluğundan beri resim yaptığını söyledi.

Sergide yer alan resimlerin çoğunu 2002’de yaptığını anlatan Kurtuluş, “Kara kalem çalışmaları da yapıyorum. Yağlı boya bir terapi gibi. Güzel hava alan bir ortamda yapılırsa insanı daha çok rahatlatıyor. Gördüğünüz objeyi oraya yansıtmak güzel oluyor. Yeteneği ve isteği olanlara yapmalarını tavsiye ediyorum.” diye konuştu.

Mine Akça ise İstanbul’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezinin giyim öğretmenliği yaptığını emekliliğinin ardından resim ve seramikle uğraştığını dile getirdi.

Sergi, 7 Mart’ta kadar açık kalacak.

polat-galle