DOLAR
32,5663
EURO
34,8912
ALTIN
2.435,62
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C

Flex Optima Nereden Temin Etmeliyim?

Flex Optima Nereden Temin Etmeliyim?
02.07.2020
1.198
A+
A-

Bazı kişiler ürün seçerken gerçek mağazalar arasında dolaşarak ve fakat bu süreçte yorulup zaman “flexoptima” kaybederek alış veriş yapmayı tercih etmektedir. Bazı kimseler ise aynı süreci internet üzerinden sanal bir alış veriş başlatarak yapmayı seçerler. Şimdilerde sıklıkla kullandığımız internet bu yönden de oldukça kullanışlıdır. Çünkü tek yapmanız gereken internete bağlanarak ürün satan siteler arasında dolaşmaktır. Evinizde ve ya iş yerinizde zahmetsizce yapacağınız bu işlemler sonunda gerçek ürününüz kapınıza kadar ulaştırılmaktadır. Kargo şirketleri aracılığı ile sağlanan gönderim sonunda “flex optima krem” ödemenizi de yaparak teslim alabilirsiniz.

Orijinal Ürün!

Orijinal ürün temin etmek ve kullanmak oldukça önemlidir. Çünkü direkt üretici firma tarafından ürün ile ilgili bilgiler hologram etiketli kutu ve ya ambalaj üzerine işlenmektedir. Siz de teslim aldıktan sonra ve kullanımdan önce bu detayları okuyup anlayıp kendinize uygun olduğuna emin olduktan sonra kullanıma başlayabilirsiniz. İçeriğinde neler olduğunu, nasıl kullanılması gerektiğini, alerjen uyarıları bu açıklamalarda bulabilirsiniz.

Hangi Kargo Şirketleri?

Kargo gönderiminin zamanında ve düzgün bir biçimde yapılması ancak kaliteli firmalar tarafından sağlanabilmektedir. Bunun için sitemiz Aras Kargo, PTT Kargo ve MNG Kargo gibi kaliteli isimler ile çalışmaktadır. Paketiniz itina ile hazırlandıktan sonra iki iş günü içinde size teslim edilmektedir.

İçindekiler Nelerdir?

Hologram etiketli olarak yani orijinal olarak elinize ulaşan ürün ambalajı üzerinde de içerik bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ürün tamamen bitkisel içeriklidir.

Kullanım Şekli

Uygulayacağınız temiz yüzey üzerine 5 dakika kadar masaj yaparak sürebilir ve yedirebilirsiniz. Günde iki kez kullanabilirsiniz.

Ödeme Alternatifleri

İstediğiniz sayıda ürün orijinal kutu ve ambalajı ile size ulaştığında isterseniz kapıda ödeme yöntemi ile satın alım yapabilirsiniz. Online ödemelerde ise EFT ve havale alternatiflerini kullanabilirsiniz.

Güncel Fiyat Listesi

1 adet Flexoptima Krem 89 tl + 10 tl kargo ücreti, 2 adet Flexoptima Krem 159 tl + ücretsiz kargo, 3 adet Flexoptima Krem 249 tl +ücretsiz kargo ve 4 adet Flexoptima Krem 299 tl + ücretsiz kargo olarak güncellenmiş fiyatlar ile satıştadır.

Flex Optima Nereden Temin Etmeliyim?