DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
25°C
Muğla
25°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Friends yıldızı Matthew Perry’nin ölüm nedeniyle ilgili yeni açıklama

Bir dönemin popüler dizisi Friends’in başrol oyuncularından Matthew Perry’nin ani ölümü hem oyuncu arkadaşlarını hem de hayranlarını şoke etti. Ünlü oyuncunun ölüm nedeniyle ilgili de yeni bir açıklama geldi.

Friends yıldızı Matthew Perry’nin ölüm nedeniyle ilgili yeni açıklama
A+
A-

1994 ve 2004 yılları arasında süren popüler dizi Friends’te Chandler Bing karakterini canlandıran Matthew Perry’nin 28 Ekim’de hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu. Evindeki jakuzide boğularak öldüğü belirtilen oyuncunun, ölüm nedeni ise hâlâ belirlenemedi.

İlk toksikoloji testleri, Matthew Perry’nin ölümü sırasında vücudunda “meth veya fentanil” bulunmadığını ortaya çıkardı. Yetkililer, ilk otopsi raporunun sonuçsuz olmasından sonra daha fazla testin yapıldığını söyledi.

54 yaşında hayatını kaybeden Perry’nin ölüm nedeni araştırılmaya devam ederken, yakınları da oyuncunun kaybı karşısındaki üzüntülerini dile getiriyor.

Friends’in ortak yaratıcısı Marta Kauffman da dizinin 2021’deki yeniden buluşma özel bölümü sırasında Matthew Perry için endişelendiğini itiraf etti.

Friends yıldızı Matthew Perry’nin ölüm nedeniyle ilgili yeni açıklama

Popüler NBC sitcom’unun sona ermesinden neredeyse yirmi yıl sonra, altı başrol oyuncusu; Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow ve Matt LeBlanc yeniden bir araya geldi.

Perry, Friends: The Reunion ile 2017 yapımı mini dizi The Kennedy’s After Camelot’taki rolünden sonra ilk defa kamera karşısına geçti.

Friends yıldızı Matthew Perry’nin ölüm nedeniyle ilgili yeni açıklama

Kauffman, Perry’nin yeniden bir araya gelme sırasında ne durumda olduğundan emin olmadığını ve oyuncu için endişelendiğini söyledi: “Yaşadığı her şeyi yaşadığını ve her ameliyat olduğunda ona ağrı için opioid veriyorlar ve döngü yeniden başlıyor. Çekimler sırasında da döngünün hangi noktasında olduğu konusunda endişeliydim.”

Ancak Kauffman, ölümünden haftalar önce Perry’nin harika olduğunu da belirtti: “Mutlu ve neşeliydi. Gerçekten iyi bir yerdeydi, bu yüzden bu kayıp çok haksız görünüyor. Bir süredir gördüğümden daha iyi görünüyordu. Bunu görünce çok heyecanlandım. Duygusal olarak iyi bir yerdeydi, iyi görünüyordu, sigarayı bıraktı.”

Friends yıldızı Matthew Perry’nin ölüm nedeniyle ilgili yeni açıklama

Perry, yeniden bir araya geldikleri bölümden önce acil diş ameliyatı geçirmiş ve bu da buluşma sırasında geveleyerek konuşmasına neden olmuştu. Hatta Perry’nin görüntüleri hayranlarını da endişelendirmişti.

Perry, büyük buluşmadan sonra 2022’de de hayatını kaleme aldığı bir kitap çıkardı. Kitapta bağımlılığıyla ilgili son derece açık oldu. 15 rehabilitasyon dönemi, çok sayıda ameliyat ve birkaç defa da ölüme yaklaştığını anlattı.

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: , , , ,