DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Galatasaray yeni sezonun ilk transferini yaptı! Anlaşma tamam

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara şimdiden başlayan Galatasaray’da son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Oğulcan Çağlayan ile 2+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Cimbom, başarılı forvete senelik 1 milyon Euro civarında maaş verecek. 8 yıl önce Florya’da kısa süre idmanlara çıkan 24 yaşındaki golcü, gelecek sezon Galatasaray forması terletecek.

Galatasaray yeni sezonun ilk transferini yaptı! Anlaşma tamam
01.04.2020
722
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Mali sorunlar ve kiralık oyuncuların çokluğu nedeniyle yaz transfer döneminde büyük değişeme uğraşacak olan Galatasaray, çalışmalarına şimdiden başladı. Özellikle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yerli oyunculara yönelen sarı-kırmızılı ekibin, Çaykur Rizespor’un başarılı hücum oyuncusu Oğulcan Çağlayan ile büyük oranda anlaştığı bildirildi. 16 yaşındayken bir ay kadar Florya’da idmanlara çıkan Oğulcan Çağlayan, bir aksilik olmazsa bu kez kalıcı olarak sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirecek.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME

Şu an 24 yaşında bulunan Oğulcan ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Ayrıca yıllık ücreti de 1 milyon euro civarında olacak. Daha önce de adı sık sık sarı-kırmızılı ekip ile anılan genç santrafor, Rizespor formasıyla bu sezon çıktığı 22 resmi karşılaşmada 4 gol atıp 2 asist yapma başarısı gösterdi. Ankaraspor altyapısında yetişen, Gaziantep, K. Erciyes, Kayseri ve Çaykur Rizespor formaları giyen ve kendini sürekli geliştiren Oğulcan’ın Fatih Terim ile çalışacağı için çok heyecanlı olduğu ifade edildi.

FLORYA’DA NİYE KALMADI?

Florya’ya ikinci kez ayak basmaya hazırlanan Oğulcan’ın geçen yıl Radyospor’da, kısa süren Galatasaray macerasını anlatmıştı. Terim’in isteğiyle 16 yaşında Florya’da idmanlara çıktığını ifade eden Oğulcan, “İmza atmadan önce Fatih hoca, A Milli Takım ile anlaştı. Müfit (Erkasap) hoca, ‘Biz yokken burada fazla şansın olmaz’ dedi. Ben de Gaziantep’in yolunu tuttum” dedi.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu futbolcu Oğulcan Çağlayan futbol hayatına semtinin takımı Bahçelerüstü Spor takımı ile adım atmıştır. Kısa süre alt yapı geçmişi ile dikkatleri üzerine çekmiş ve Ankaraspor takımı alt yapısına transfer olmuştur. Ankaraspor takımının kapatılması neticesinde ailesi ile birlikte Bursa’ya giden Oğulcan Çağlayan burada Bursa Merinosspor takımına geçmiş ve 2010 yılında Bursaspor alt yapısına geçiş yapmıştır. Daha sonra Galatasaray A2 takımına, oradan da Kayseri Erciyes A takımına transfer olmuştur.

Şu anda Çaykur Rizespor’da forma giyen Oğulcan Çağlayan’ın, Karadeniz ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 

(Takvim)

Aktur tatil sitesi