DOLAR
32,3709
EURO
35,0353
ALTIN
2.325,61
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Gayrimenkul sektörünün nabzı RE360’ta atacak

Gayrimenkul sektörünün nabzı RE360’ta atacak
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Türkiye gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını bir araya getirerek sektörü ileriye taşımayı hedefleyen RE360 gayrimenkul buluşması, 15 Aralık’ta hibrit olarak gerçekleşecek.

Gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını bir araya getiren, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü ileriye taşımayı hedefleyen RE360, bu yıl yeniden fiziki bir organizasyonla sektörü bir araya getirecek. 2017’den bu yana MIPIM stratejik ortaklığıyla düzenlenen RE360, 15 Aralık’ta düzenlenecek.

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu‘nun katılımı ile MIPIM’e özel bir oturum gerçekleştirilecek konferansın konuşmacıları arasında alanında bir birbirinden değerleri uzman isimler yer alacak. Bu yılki hibrit organizasyonda dünya gündeminden hem sektörel hem de daha geniş perspektiften sürdürülebilirlik odağında ESG, iklim ve enerji politikaları, ülkemizdeki gayrimenkul sektörünün geleceği ve global düzeyde teknolojik yenilikler, hızla gelişmekte olan dijital dünyanın gayrimenkuldeki yansımaları, metaverse kavramları gibi son derece önemli ve de vizyoner konuların masaya yatırılması planlanıyor.

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, Pandemi şartları nedeniyle iki yıldır konferansı dijital değişim ve dönüşümün gereği olarak Digital Network Alkaş (DNA) çatısı altında başarıyla gerçekleştirdiklerini kaydetti. Sektörün bu süreçte ilham veren hikayelerle yol haritasını oluşturmalarına destek verdiklerini hatırlatan Aközer, gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını tekrar fiziki olarak bir araya getirecek olmaktan dolayı heyecanlı olduklarını aktardı.

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, Türkiye’nin en dinamik sektörlerinden “Gayrimenkul ve paydaşlarına katkıda bulunmak, Türkiye’nin de yurtdışında tanıtımını yapmak hedefiyle yol aldıklarını sözlerine ekledi.

 

RE360’ta nelerden bahsedilecek?

İklim, Ekonomi ve İnsan Üçgeninde Bizi Neler Bekliyor?
Finansal Krizler: Dünyaya Karşı Türkiye
Global Gayrimenkul Sektörünün Pandemiyle İmtihanı
Sürdürülebilir Büyüme İçin Müşteriyi Tanıma
Yerel Yönetim Anlayışının Yatırımdaki Rolü
Global Yatırımların İvme Kazanan Yönü: İnovatif Şehirler
Gayrimenkul Nasıl Dijitalleşti?

15 Aralık 2021’de Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşecek olan RE360; eş zamanlı olarak Alkaş’ın sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak yayınlanacak.