DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Gökmen, Gürün’le Başlattığı Eleştirilere Karahan’la Devam Etti…

Gökmen, Gürün’le Başlattığı Eleştirilere Karahan’la Devam Etti…
A+
A-
Aktur tatil sitesi

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’in önceki gün Osman Gürün’ü hedef alarak başlayan polemik karşılıklı suçlamalarla devam ediyor.

Arena Bodrum Haber – Gökmen’in Osman Gürün’ü hedef alana açıklamalarına cevap CHP İlçe Başkanı Halil Karahan’dan gelmişti. Karahan’ın dün yaptığı yazılı basın açıklamasına cevap Gökmen’den geldi.

Başkan Gökmen’in “Menteş! Pardon Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün’ün avukatının CHP İlçe Başkanı Halil Karahan olduğunu anlamış olduk” ifadesiyle başlayan yazılı basın açıklamasında, Halil Karahan ve Osman Gürün arasında geçtiğimiz seçim dönemine aralarında yaşanılanlara dem vuruluyor.

Gökmen’in Osman Gürün’ü MUSKİ üzerinden eleştiriyle başlayan siyasi polemik son açıklamayla Halil Karahan üzerinden devam ediyor.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’in açıklaması aşağıdaki detaylar ve eleştiriler üzerinde yoğunlaştı;

“Sayın Gürün acaba Bodrumlu olduğumuz için mi cevap vermiyor onu anlamadık. Ama Bodrumdan hatta Belediye Başkanı Sayın Aras’ın geçtiğimiz haftalarda DSİ Genel müdürümüzle Ankara’ da yaptığı görüşmeden bihaber olması utanç vericidir.

Partinizin yalanın iftiranın kurgu merkezi olduğunu Milletvekilleriniz bile söylerken, Muğla ve Bodrum Belediyelerinizi Atatürk diyemeyen İl Başkanınızın kadroları yönetirken, HDP ile ittifakınız tescillenmişken, hayırdır Halil Karahan!

Ben söyleyeyim;
Sayın İlçe Başkanı kendi İl Kurultaylarında Muğla Milletvekili Mürsel Ablan ile birlikte hareket ederek Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve İl Başkanına ters düşmüş, fakat şu anda İlçe Başkanı olarak görevde kalmak için sorulara ve sorunlara MUSKİ bürokratı gibi cevap vererek şirinlik yapma telaşını bırakıp, durumu Bodrum Belediye başkanı Ahmet Aras’a teknik olarak sorsaydı keşke..

Dünya Bankası kredisine İller Bankası garantör olmasaydı nasıl kredi çıkacaktı. Yani İlçe Başkanı Hükümetimizin desteğini ikrar etmiştir. Yine Torba ve Yalıçiftlik’in alt yapısını Kültür ve Turizm Bakanlığımız yapıyor. Gerçekleşecek yatırım bedeli 200 milyon değerinde.

Sayın Aras, Bodrum İlçe Başkanı, MUSKİ Genel Müdürü ile DSİ Genel Müdürüyle toplantı yapalım ama toplantıyı bodrumdaki tüm basın organları canlı izlesin kimin yanlışı olduğu ortaya çıkar.

MUSKİ çıkıp yapamayacağını söylesin, bizim Hükümetimiz güçlü gerekli onarımları yapmaya hazır. Sayın Osman Gürün vatandaştan su parası topluyor, ama su hatlarının yeniden düzenlenmesi için Bodrum’a ne kadar bütçe ayırmıştır?

Hükümetimiz 12 Aralık’ta 12 milyonluk sel kapanı ihalesini yapıyor. EN ACISIDA HİÇBİR MUSKİ YETKİLİSİ BİR KERE OLSUN DSİ YETKİLİLERİNİ ARAMAMIŞTIR.
Son aylarda birçok su patlaklığı olurken, Gürün incelemeye bile gelmemiş ve MUSKİ yetkilileri DSİ Genel Müdürlüğüne bilgi vermemiştir.

DSİ kuruluşu itibari yarım asırlık tecrübeye sahip bir kurumdur. MUSKİ patlayan borularla ilgili düzenlediği raporda DSİ’yi suçlamayı bırakıp neler yapabileceklerini yazmamıştır. Partimiz, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve DSİ yetkililerimiz bu konuda Bodrumluların yanındadır.

Fakat CHP İlçe Başkanı Karahan, Osman Gürün’ün yanında kendi kurultayında bile bulunamamış ve şimdi DSİ üzerinden kendine siyasi ikbal devşirmeye çalışmasına izin vermeyiz.
Bodrumun sorunlarının çözümü için, biz AK Parti ve Hükümetimiz çalışmalar yapmaktayız.

Bunu en iyi bilen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’tır. Sizin Partinize Bodrumlu büyüklerimizin bir deyimi çok uyuyor “Hıyali Fener”; Fener ama kendini bile aydınlatamayan…”

polat-galle