DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Gökmen: “Halil Karahan muhatabımız değildir”

Gökmen: “Halil Karahan muhatabımız değildir”

AK Parti İlçe Başkanı Gökmen ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Karahan arasındaki polemik devam ediyor…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen yaptığı açıklamada Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın koronavirüs nedeniyle Bodrum’da ki vefat sayısını resmi makamlara sormadan fazla olarak açıklamasını eleştirmişti. Bu eleştiriye CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan da çok sert bir şekilde yanıt vermişti.

Kendi hayal dünyasında hayali düşmanlar yaratıyor…

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen CHP Borum İlçe Başkanı Karahan’ın açıklamalarına oldukça sert ifadelerin yer aldığı bir açıklama ile yanıt verdi. Gökmen “CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’ın her zaman yaptığı gibi, gerçeklerin üzerini örterek konuyu çarpıttığını öğrendik. Siyasi yaşamı boyunca ne zaman köşeye sıkışsa gündemi çarpıtmayı huy edinen, kendi hayal dünyasında hayali düşmanlar yaratıp gündem değiştirmek için o hayallerle savaşan, öfkeden, kavgadan ayrışmadan beslenen Halil Karahan, bu konuda muhatabımız değildir…” dedi.

Bu günlerde bizim tek amacımız halkımızın sağlığıdır…

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen açıklamasının devamında “Bu günlerde bizim tek amacımız halkımızın sağlığıdır. Bu sağlık sadece fiziken değil, ruhen de olmalıdır. Bir yetkilinin ortaya çıkıp, resmi makamların verilerini hiçe sayarak abartı rakamlarla açıklama yapması, büyük sorundur. Halkımızın sağlığını ve moralini olumsuz yönde etkilemektedir. Bu sorunun üstü, gündem değiştirmekle kapatılamaz. Bu hassas dönemde herkes ağzından çıkanı bilmeli, sözlerini tartarak söylemelidir ve de tek kaynağı Resmi makamlar olmalıdır…” dedi.

Bodrum Devlet Hastanesi süreciyle ilgili gerekli açıklamayı ve bilgilendirmeyi daha önce yaptık…

Başkan Gökmen açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bodrum Devlet Hastanesi süreciyle ilgili gerekli açıklamayı ve bilgilendirmeyi daha önce yaptık. Süreci takip ediyor ve tüm vatandaşlarımız gibi bir an önce Bodrum’a kazandırılmasını istiyoruz. Bu yönde de yoğun bir şekilde çalışıp, halkımızı sürekli bilgilendiriyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde, çok haklı uyarımızı çarpıtarak, kendine siyasi rant sağlamaya çalışanların bu çabaları beyhude çabadır. Tıpkı Acı Ot Festivali’nin mutlaka iptal edilmesiyle ilgili uyarımız ve sonrasında yaptıkları gibi. Kimse kusura bakmasın ama halkımızın sağlığı bizim için çok önemlidir ve asla siyasi malzeme yapılamaz…”

Gündem değiştirme ve çarpıtma numaralarına alet olmayacağız…

AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen açıklamasını “Bu yüzden sadece hizip ve kavgayla beslenen siyasilerin gündem değiştirme ve çarpıtma numaralarına alet olmayacağız. Bu yönde bir açıklama daha yapmak bizleri üzmüştür. Ancak bundan sonra bu yönde bir polemiğin içinde olmayacağımızın da bilinmesini isteriz…” şeklinde sonlandırdı…

Bodrum Ev Emlak