DOLAR
32,2737
EURO
34,8312
ALTIN
2.417,82
BIST
10.273,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Göztepe Süper Lig için gün sayıyor

Pazar günü sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Göztepe, rakibini mağlup etmesi durumunda Süper Lig’e çıkmayı garantileyecek.

Göztepe Süper Lig için gün sayıyor
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Trendyol 1. Lig’de 28 Nisan Pazar günü konuk edeceği Gençlerbirliği’ni yenmesi halinde bitime 2 hafta kala Süper Lig’e yükselmeyi garantileyecek Göztepe’de kulüp üst yöneticisi (CEO) Kerem Ertan, Süper Lig’e çıkmaları halinde tüm kutlamaları Bodrum FK maçından sonra yapacaklarını bildirdi.

Ertan, Gürsel Aksel Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, iç sahada 2 maçlarının kaldığını ve Gençlerbirliği maçında Süper Lig’e çıkmayı garantileme ihtimallerinin olduğunu söyledi.

Gençlerbirliği maçından sonra bir kutlama programlarının olmadığını kaydeden Ertan, şöyle konuştu:

“Tüm kutlamaları sezonun son müsabakası olan Bodrum FK maçından sonra yapacağız, Gençlerbirliği maçında bir kutlama yapmayacağız. Bunun birkaç tane sebebi var. Süper Lig’e yükselsek bile kupa töreni genellikle son maçta oluyor. İkincisi de bu maçta herhangi bir taraftarımızın sahaya girmesi durumunda herhangi bir sebepten dolayı Bodrum maçında cezalı duruma düşebiliriz.”

Ertan, Gençlerbirliği maçından sonra taraftarların sahaya girmemeleri gerektiğini belirterek, “Levent Yüksel, Bodrum maçında bizimle olacak ve ‘med cezir” şarkısını sesin sahibiyle beraber seslendireceğiz” dedi.