DOLAR
32,5591
EURO
34,8861
ALTIN
2.428,95
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C

Gulet Kiralama

Gulet Kiralama
30.08.2021
1.497
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Gulet kiralama, geleneksel mavi tur dileğinde olanlar için en ideal yöntem olarak gözükmektedir. Klasik bir görünüme ve muhteşem bir ahşaba sahip olan Gulet, farklı yapıları ve geniş yaşam alanları ile müşterilerinin gözdesi. Yatlar, motor yatlar ve katamaranlardan farklı olarak guletler yakıt içerir şekilde ve mürettebatla birlikte kiralanır. Bu nedenle yemeklerin hazırlanması, servisi ve temizliğinden ekipler sorumludur. Bu da daha konforlu ve keyifli bir mavi yolculuk yaşamanızı sağlayacaktır. Guletler, ekipman, malzeme kalitesi, yükseklik, kabin sayısı ve yapım yılına göre ekonomi, lüks, premium ve ultra lüks olarak sınıflandırılır.

İlk gulet sünger dalışı için yapılmıştır. Daha sonra turizm amaçlı yolcu gemilerine dönüştürülmüştür. Bu süreçte, gulet tatillerinin çeşitliliği önemli ölçüde arttı. Yolcuların yiyecek içecek getirdiği gulet gezilerinden,lüks Gulet tatillerine kadar değişim göstermektedir. Türkiye’nin batı kıyısı ‘nin coğrafi yapısı, irili ufaklı sayısız koy, konaklama ve uzun yaz tatillerine uygun korunaklı tesisler Gulet tatili seçeneklerini cazip kılıyor. Yıllar içinde değişen ihtiyaçlara hızla cevap veren sektör büyümeye devam ediyor.Gulet kiralama şirketleri de her geçen gün artış göstermektedir.

Gulet Turizmi

Gulet, Akdeniz kıyılarında gezinmek için kullanılan tamamen ahşap bir manuel tekne, motorlu ve yelkenli gemidir. Başlangıçta balıkçılar için üretilen guletler sünger avcıları için avlanmak ve avlarını taşımak için üretilmeye devam edildi. Günümüzde tatil amaçlı yeniden tasarlanmış guletler, yat tatilleri amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır. Günümüzde guletler, denize elverişlilikleri, kullanım kolaylığı ve kullanım kolaylığı nedeniyle uluslararası kabul görmüş bir tekne sınıfı haline gelmiştir. Guletler yurtiçinden ve yurtdışından giderek daha fazla sipariş aldı. Ustanın becerisi çerçevesinde talebe özel çok fazla gulet üretilmiştir. Bodrum’da turizmin başlamasıyla birlikte ulaşım için kullanılan guletin şekli değişerek günümüzde “Bodrum Guleti” olarak bilinen şekle kavuşmuştur. Ülkemizin en popüler deniz turizmi araçları konumundadırlar. Gulet turizmi bu şekilde gelişim göstermiştir.

Gulet turizmi en doru tercihi olan firmamız Mavi Tur Burada sizlere harika bir tatil sunuyor. Firmamız onlarca çeşit büyüklükte ve değişik özelliklerdeki gulet ile gulet kiralama konusunda öncü konumdadır. Firmamız en uygun fiyatlarla her bütçeye uygun guletler ile hizmetine devam etmektedir.

Gulet Kiralamada Nelere Dikkat Edilmeli?

Ülkemizde yaygın olarak Bodrum, Fethiye ve Marmaris kıyılarında bulunan bu tekneler artık dünya değerinde. Guletlerin ilk üretim tesisi Bodrum’dur. Kısa sürede ilgi gördü ve çevreye yayıldı. Bu nedenle birçok tersane tarafından yapılan gulet kiralama fiyatları oldukça uygundur. Türk geleneği haline geldiği için gelişimi ilerlemektedir. Bu teknelerin en büyük avantajı boyutlarının ve içlerinin siparişe ve tüm segmentlere özel olarak üretilebilmesidir. Peki, gulet kiralamada nelere dikkat edilmeli?

Firmanın tecrübeli ve güvenilir olması birçok problemden kaçınmanıza yardımcı olur. Her şeyden önce bu durum tekne sorunlarının önüne geçer ve herhangi bir sorunla anında ilgilenirler. Ayrıca, en pahalı şirketlerin en yüksek kaliteyi sunanlar olmadığını unutmayın. Sizden yüksek kira talep eden bir şirketin en iyi hizmet kalitesini sunduğunu varsaymamak en iyisidir. Kiralamadan ve fiyat almadan önce çeşitli firmalarla görüşmenizde fayda var.

Gulet kiralama firmalarından olan firmamız Mavi Tur Burada bütçenize uygun guletler sunmaktadır. Onlarca gulet çeşidine sahip olan firmamız sizler için en doğru seçimi profesyonellerimizle değerlendirerek tavsiye etmektedir. Sizler de bilgi almak için https://www.maviturburada.com/ adresimizi ziyaret edin.