DOLAR
32,3918
EURO
35,1481
ALTIN
2.325,22
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Gulet Yatlarda 5 Yıldızlı Restoran Hizmeti

Gulet Yatlarda 5 Yıldızlı Restoran Hizmeti
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Gulet yatlarda 5 yıldızlı restoran hizmeti Naviera ile tüm mavi yolculuk misafirlerine sunulmaktadır. Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleri alanında uzman mürettebat ile hazırlanarak, Güney Ege ve Batı Akdeniz’in eşsiz sularında sunulur. Misafirlerine de eşsiz manzara altında keyifli bir şekilde tatillerinde bu unutulmaz lezzetleri tatmak kalmaktadır. Naviera mavi yolculuk ile birlikte sadece restoran hizmetlerini değil, buna ek olarak misafirlerinin bütün ihtiyaçlarına uygun olarak tatil ihtiyaçlarına karşılık gelecek hizmetleri de misafirlerine sağlamaktadır. Bugüne özel fiyatlarla siz de erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak için https://www.naviera.com.tr/yat-kiralama/ bağlantı linkine tıklayabilir ve ihtiyaçlarınıza uygun gulet ve yatlar arasında tercihte bulunabilirsiniz. Gulet yatlarda sağlanan hizmetler arasında ihtiyaçlarınıza uygun fırsatları bugüne özel fiyatlarla da yakalayabilirsiniz.

Gulet yatlarda sezonlara uygun olarak değişen fiyatlar ve her şey dahil hizmetlerle ilgili detayları yine Naviera’nın iletişim bölümünden canlı destek ile irtibata geçerek öğrenebilirsiniz. Naviera, konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi vaat ediyor. Bu tatil içerisinde hem 5 yıldızlı otel konforunu yakalayabilecek, hem de alternatif spor ve koy gezileri aktiviteleri arasında unutulmaz bir deneyim yaşayabileceksiniz. Erken rezervasyon fırsatları, merak ettikleriniz ve ücretlendirme detayları için adresi ziyaret edebilirsiniz.

Gulet Yatlarda Mürettebat Hizmetleri

Gulet yatlarda sağlanan mürettebat hizmetleri opsiyonel olup, ihtiyaçlarınız doğrultusunda Bodrum, Göcek, Marmaris ve Fethiye limanı başta olmak üzere bütün tatil bölgelerimizde kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Tatilinizde iyi bir deneyim yaşamak için siz de https://www.naviera.com.tr/gulet-kiralama/ adresi üzerinden alternatif guletler arasından katılacak kişi sayısına uygun, bütçe dostu kiralama hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Mürettebat hizmetleri içerisinde mutfak hizmetleri, servis hizmetleri, güvenlik hizmetleri ve buna ek olarak sağlanan günlük seyir işleri, misafirlerin talepleri ve mürettebatın çalışma saatlerinde sadece sürdürülmektedir. Bu zaman aralığı dışında mürettebat kendi zamanını kendi kamarasında değerlendirmektedir.

Gulet kiralama hizmetlerinde ek talepleriniz ve bu doğrultuda olan istekleriniz ile ilgili haftanın 7 günü 24 saat firmayı arayarak bilgi alabilirsiniz. Alanında uzman mürettebat sizlere bütçenize uygun ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda yönlendirme yaparak, kaliteli bir tatil deneyimi yaşamanız için gereken fırsatları bir arada sunacaktır. Siz de iyi bir tatil deneyimi yaşamak için bugüne özel kampanyalardan faydalanmaya başlayabilirsiniz. Bölge içerisinde istediğiniz yapıda tatil fırsatlarını yakalamak için bu şansı değerlendirebilirsiniz.

Gulet Kiralama Pahalı mı?

Gulet kiralama işlemleri birden fazla kıstasa göre ücretlendirmesini belirleyen bir yapıdadır. Mürettebat hizmetleri, gulet lükslük standartı, gulet ekipmanları, su teçhizatları, katılacak kişi sayısı, mutfak masrafları, hangi sezon olduğu, erken rezervasyon durumu ve gün sayısına göre ücret belirlenmektedir. Naviera üzerinde mavi yolculuk tatili tercih eden kullanıcılar erken rezervasyon fırsatlarıyla birlikte her şey dahil bir tatile oldukça kolay bir şekilde ulaşabilmektedir. Bütçe dostu fiyatlandırmaları ve alanında uzman personeliyle, 5 yıldızlı otelleri aratmayan hizmetleriyle bugün siz de unutulmaz bir tatil için gereken fırsatları bir araya getirip yaşayabilirsiniz.

Gulet Nereden Kiralanır?

Bodrum gulet kiralama, Marmaris gulet kiralama, Fethiye gulet kiralama ve Göcek gulet kiralama hizmetleri başta olmak üzere, bölge içerisinde her koy ve limanda bulunan tesislerimizle sizlere unutulmaz bir tatil vaat etmekteyiz. Tek yapmanız gereken bugüne özel fırsatlarla rezervasyon yaptırmak.

polat-galle