DOLAR
32,5827
EURO
35,0155
ALTIN
2.461,48
BIST
9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Güncel Teknoloji Haberlerinin Adresi: Webtekno

Güncel Teknoloji Haberlerinin Adresi: Webtekno
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Yayın hayatına 2013’ten bu yana devam eden, Türkiye’nin en güncel ve samimi teknoloji sitelerinden biri olan Webtekno, hız kesmeden en güncel haberleri okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Webtekno sitesinde aynı zamanda bilim, uzay, sinema ve dizi dünyasından en güncel gelişmelerde yer alıyor.

İçerik kategorileri arasında başta teknoloji olmak üzere, oyun, bilim, uzay, sinema ve dizi gibi alanlar olan Webtekno’yu daha yakından tanıyoruz.

2013 yılından bu yana hizmet veren Webtekno, bilim, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka,uzay, yaşam, yazılım ile ilgili haberler yaparak okuyucusuna zengin bir yelpaze sunuyor.

Diğer teknoloji sitelerinden daha fazla, samimi ve herkes tarafından anlaşılabilir bir dil kullanan Webtekno’da okuyucular vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor. Teknoloji haber sitesi Webtekno’yu, resmi web sitesi, sosyal medya hesapları hem de mobil uygulaması aracılığı ile kolayca takip edebilirsiniz.

Webtekno’da  ilgi alanındaki teknoloji haberlerini kolayca takip edebilir ve birbirinden farklı ürün inceleme videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca foruma üye olup, kullandığınız ürünler hakkında yorum yazabilir ve kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Webtekno’ya ücretsiz üye olup, sevdiğiniz yazıları favorilerinize ekleme fırsatı elde edebilirsiniz. Favorilerinize aldığınız yazıya, dilediğiniz zaman giriş yaparak veya üye olarak erişebilirsiniz.

Teknoloji haber sitelerinde, teknoloji severler tarafından sıkça takip edildiklerinden sabit kitleler ve okuyucular olur.  Webtekno’nun  bu sadık kitle için ana amacı, haberciliğin temelinde yatan bilgi alma ihtiyacını karşılamak ve bilgi paylaşımını için uygun ortam sunmaktır. Haberlerinde, doğru, güvenilir bilgileri veren k tecrübeli yazar kadrosu ile Webtekno ekibi her zaman okuyucusuna gerçek ve nitelikli haberi paylaşmayı hedeflemiştir.

Tüm güncel teknoloji haberlerini aynı çatı altında toplayan Webtekno, okuyucusuna zengin içerikler sunar:

Webtekno’yu takip ederek Türkiye ve dünyadan en son teknolojik gelişmelere hakim olabilir, yeni çıkan teknolojik ürünler ile ilgili detaylı bilgiler edinebilir ve incele videolarını izleyebilirsiniz. Okuyucularının teknoloji yaşam rehberi olan Webtekno, her zaman benzersiz ve nitelikli içeriklerle karşınıza çıkacaktır.

Teknoloji, akıllı telefonlar ve internet alanlarından en taze gelişmeleri bulabileceğiniz günümüzde önemli atılım gösteren teknolojinin tüm gelişmelerinden haberdar olmak için doğru adrestir.

Webtekno: Online oyun tavsiyesi arayanlar için vazgeçilmez adreslerden biri:

Güncel Teknoloji Haberlerinin Adresi: Webtekno
Güncel Teknoloji Haberlerinin Adresi: Webtekno

Teknoloji ve bilim alanında günümüzün en farklı ve en güncel içerikler paylaşan internet sitesi olan Webtekno’da eğlenceye de her zaman yer ayrılıyor. Birbirinden yeni ve macera dolu online oyunlar hakkında tecrübeli yazar kadrosunun oluşturduğu içerikler ile Webtekno, oyuncuların da yüzünü güldürüyor.

Gündemden haberleri öğrenirken sitede çok pahalı bir oyunun ücretsiz olduğu haberini görebiliyorsunuz. Normalde ücretli olan yapımları takip eden ekip, ücretsiz etkinlikleri ve kampanyaları takip ederek düzenli olarak okurlarıyla paylaşıyor.

Onlarca web tabanlı browser oyunu arasında sizler için kategori bazlı oluşturulmuş liste içerikler ile favori kategorilerden biri oyun kategorisini zenginleştiriyor. İlgili kategoride son dönemin en popüler online, PC, konsol ve mobil oyunlarını okurlarıyla paylaşıyor.

Webtekno ekibi normalde ücretli olan yapımları takip edip, ücretsiz etkinlikleri ve kampanyaları takip ederek düzenli olarak okurlarıyla liste haliyle paylaşıyor. Oyunlara merakınız varsa en güncel haberleri ve popüler oyunları Webtekno içerikleriyle kolayca takip edebilirsiniz.

Steam, HumbleBundle, Origin,  GOG ve de Uplay gibi pek çok  oyun platformu üzerinden kısa süreliğine ücretsiz olan ücretsiz oyunlardan haberdar olmak için Webtekno Oyun sayfasını da takip etmelisiniz.

Biri iyi bir film ya da dizi mi izlemek istiyor. Webtekno Sinemaseverlerin ve dizi müptelalarının da vazgeçemediği adres:

Güncel Teknoloji Haberlerinin Adresi: Webtekno
Güncel Teknoloji Haberlerinin Adresi: Webtekno

Film ya da dizi seçmek itiraf edin, oldukça zor. Hele ki,bu film kalabalık bir kadro izlenecekse. Sonuçta iyi bir seçim yapıp akşamınız taçlanabilir ya da alay konusu olabilirsiniz.

Webtekno’da Sinema ve Dizi kategorisi altında yayınlanan listeler ve haberler, her türlü seyir zevkine hitap ediyor. Size zamandan tasarruf etmenin yanında, ıskalamayacağımız seçimler yapmamıza yardımcı oluyor. Listeler aracılığıyla en güzel bilim kurgu filmine de, animasyon filmine de kolayca ulaşabiliyorsunuz. Özellikle bolca vaktimizin olduğu bugünler için Webtekno ekibinin derlenmiş olduğu listeler, yardımımıza koşuyor.

Webtekno mobil uygulamasıyla fark yaratıyor:

Android ve iPhone (iOS;) uyumlu mobil uygulamaları bulunan Webtekno, sürekli geliştirilen mobil uygulaması arayüzü üzerinden sizi her daim güncel içeriklerle buluşturuyor. Webtekno uygulaması aracılığıyla her günün sonunda 6 önemli haberi derlediği bir bülteni de kullanıcılarıyla paylaşıyor, o güne dair yaşananları kolylaca öğrenmenize imkan sağlıyor. Webtekno mobil uygulaması teknoloj, bilim ve gündeme ilişkin önemli gelişmeleri bildirim olarak gönderiliyor.

Webtekno’nun teknoloji ile ilgili haber almak isteyenlerin ilk adresi:

Webtekno’da teknoloji haberlerinin adresi olarak yayın hayatına devam ediyor. Okuyucularını geleceğe hazırlayan ve sitede keyifli vakit geçirmelerini sağlayan Webtekno, güvenilir bilginin kaynağı oluyor. Teknoloji ile ilgili bilgi seviyesi ne olursa olsun, herkesin anlayabileceği samimi ve yalın bir dille içerikleri paylaşan Webtekno’yu güncel kalmak için her gün takip etmenizi tavsiye ediyoruz.

Webtekno, okuyucularını dünyada konuşulan güncel gelişmelerden haberdar ediyor ve  içerikleriyle okuyucularını her zaman doğru bilgilendirmeyi amaçlıyor. Güncel teknoloji haberlerini, yazılım,akıllı telefon, yapay zeka, donanım, nano teknoloji ve bilişim teknolojileri konularında güncel haber içerikleri için Webtekno’yu takip edin. Webtekno mobil uygulamasını Android cihazlarınıza indirmeyi ve internet sitesini takip etmeyi unutmayın.

Aktur tatil sitesi