DOLAR
32,3676
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Güneş enerjili yeni otogarımız var ama sağlık ekibi yok

Güneş enerjili yeni otogarımız var ama sağlık ekibi yok
Bodrum Ev Emlak

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde yeni açılan otogarda meydana gelen kazada sağlık ve ilk yardım ekibinin bulunmaması vatandaşı isyan ettirdi. Yürüyen merdivende düşerek sakatlanan Nesrin Korucu için güneş enerjili modern otogarda sağlık biriminin bulunmadığı ortaya çıktı.

Kaynak Anterhaber.com

Bodrum’un Torba Mahallesi kavşağında geçtiğimiz yaz başında açılan yeni Otogar’da meydana gelen kaza 51 yaşındaki Nesrin Korucu’yu isyan ettirdi. Çarşı Mahallesi’nde yaşayan Korucu Bodrum’dan Antalya’ya gitmek için geldiği otogarın yürüyen merdivenlerinde valizi ile birlikte düşerek yaralandı. Ardından yaşadığı kabus dolu anları  ve Bodrum ile Muğla Büyükşehir Belediyeleri’ne gönderdiği dilekçeyi iletti. Korucu yaşadıklarını şöyle anlattı.

Güneş enerjili yeni otogarımız var ama sağlık ekibi yok

YARALANDIM İLGİLENEN GERİ DÖNÜŞ YAPAN BİR KİŞİ OLMADI

Sayın yetkili

8 Eylül Çarşamba günü Bodrum ve Muğla Büyükşehir Belediyeleri’ne gönderdiğim mesaj ve maillerle ilgili herhangi bir dönüş, yapılmadı bun nedenle  için tekrar yazıyorum.

8 Eylül Çarşamba sabahı saat 09.30 civarında Torba’daki Yeni Otogarınıza ilk defa gelerek,Kamil Koç Firmasının Antalya’ya saat 10:00 da kalkacak otobüsüne doğru üst kattaki peronlara ulaşmak için üzerine çıktığım yürüyen merdivenlerde, yeni aldığım uzay teknolojisi tekerlekli orta boy valizimi tutması-sabitlemesi gerekirken tutmadığı için önüme alarak ve ağırlığına katlanarak çıkmaya başladım.Ancak sonuna geldiğimde valizimi merdiven bitimindeki tümsekten!!! geçiremedim ve valizim devrildi. Devrilirken ben de üzerine kapaklanmamak için bacağımı bir yerlere gelişigüzel basmam sonucu sağ dizim sakatlandı.Üzerine zor basarak bir sağlık kabini-birimi-çalışanı aradık otobüs muavini yardımıyla.Ancak görüştüğümüz Zabıta,sağlık birimi olmadığını söyledi bize ve biz de marketten aldığımız buzla kompres yaptık ve ben bu şekilde koltuğa bacağımı uzatarak,artan ağrım nedeniyle can sıkıcı bir yolculuk yapmak zorunda kaldım.

İlk satırda da yazdığım gibi, size, Muğla BB ne ve dün de Sn.Ahmet Aras’a da mesaj yazdım konuyla ilgili. Hem merdivenin teknik hatası hem de sağlık yardımının olmaması ardından da sizin ilgisizliğiniz üzerine tekrar yazmak istedim.Başka insanların da başına gelecektir bu ciddi sorun. Ya kafamı çarpsaydım, ya dahada ağır şekilde yaralansaydım. her han herhangi birinin başına gelebilecek bir durumda modern bir otogarda bir sağlık ekibinin veya ilk yardım ekibinin olmaması kabul edilebiir birşey değil?

İlgileneceğinizi umuyorum.

Saygılarımla.

Güneş enerjili yeni otogarımız var ama sağlık ekibi yok

NOT: Konu ile ilgili Bodrum Belediyesi veya Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yanıt gelirse aynen yayınlayacağız…

Aktur tatil sitesi