DOLAR
32,5883
EURO
34,7375
ALTIN
2.506,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
13°C
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Güven Tuhafiye, web sitesi ile Bodrum Yarımadası’na açılıyor

Güven Tuhafiye, web sitesi ile Bodrum Yarımadası’na açılıyor
A+
A-

Turgutreis’te faaliyet gösteren Güven Tuhafiye, GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları ile kurduğu web sitesiyle daha fazla potansiyel müşteriye ulaşıyor.

 5 Mart 2020 – Dünyanın dört bir yanındaki girişimcilerin online dünyada başarılı olması için gerekli araç ve yardımı sunan GoDaddy, Web Siteleri + Pazarlama Araçları gibi çözümleriyle küçük işletme sahipleri ve girişimcilerin işlerini online dünyanın desteğiyle büyütmelerine yardım etmeye devam ediyor. 1976’dan beri Turgutreis, Bodrum’da faaliyet gösteren Güven Tuhafiye, web sitesini GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları’nı kullanarak kurdu ve müşteri tabanının Bodrum Yarımadası’na yayılmasını hedefliyor. Okul üniformaları, hobi ve dikiş malzemeleri satışı yapan Güven Tuhafiye, www.guventuhafiye.com adresindeki web sitesi ile daha fazla potansiyel müşteriye ulaşıyor.

Güven Tuhafiye Sahibi ve Yöneticisi Hasan Türk, “Turgutreis’te bilinen bir marka olmaktan mutluyuz. Bir sonraki hedefimiz, bizi bilmeyen insanlara da ulaşarak onları mağazamıza çekebilmek. Özellikle Bodrum’a yeni taşınanlar çocuklarına okul üniforması veya bir metrelik lastik bulmak için saatler harcıyor. Web sitemiz sayesinde internet aramalarından bize ulaşarak, ihtiyaçlarını karşılamak için mağazamıza geliyorlar” diyor.

Web sitesi ile mağazasına yeni müşteriler çekiyor

Güven Tuhafiye, www.guventuhafiye.com adresindeki web sitesini GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları içerisinde yer alan Hazır Web Sitesi (eski Web Sitesi Mimarı) ile Mayıs 2017’de kurdu. O zamandan beri mağazayı Diyarbakır ve Mersin gibi şehirlerden dahi arayanlar, fiyat ve ürün bilgisi soranlar oluyor. Hasan Türk, web sitelerini bularak kendilerine ulaşan bir müşterinin tüm bez mendillerini satın aldığını anlatıyor: “Bu yaz Türkbükü’nden bir müşterimizin kadın ve erkek mendili ihtiyacı olmuş. Hiçbir yerde bulamamışlar ve internette arama yapınca Güven Tuhafiye web sitesine ulaşarak, web sitemiz üzerinden bize telefon açtılar. Telefon görüşmemizin ardından mağazamıza gelerek, elimizdeki tüm bez mendilleri satın aldılar.” Müşteri memnuniyetine odaklanan Güven Tuhafiye, web sitesini duyurularını paylaşmak ve ürün çeşitleri hakkında bilgi vermek için kullanıyor.

Küçük işletmelerin büyümesine yardımcı olmaya kararlı

Küçük işletmelerin dijital dünyanın avantajlarından faydalanması gerektiğini belirten GoDaddy Türkiye, MENA ve Güney Afrika Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları, küçük işletmeler için geliştirdiğimiz, uygun maliyetli, inovatif, web sitesi kurulum ve online pazarlama araçlarının bir arada olduğu bir çözüm. Aynı Güven Tuhafiye hikâyesinde olduğu gibi Türkiye’deki küçük işletmelerin görünür olmasına, daha geniş kitlelere ulaşmasına ve işlerini büyütmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Hızlı ve kolay kullanılabilir bu çözüm sayesinde Türkiye’deki küçük işletmeler dijital varlıklarını kolaylıkla oluşturabilir ve bir adım ileri de giderek erişimlerini ve marka bilinirliklerini entegre pazarlama araçlarını kullanarak artırabilirler.”

GoDaddy, Türkiye’deki küçük işletmeler için online varlıklarını oluşturmalarını sağlayacak, kolay kullanılabilir ve uygun maliyetli dijital araçlar sunuyor. Ürün ve hizmetleri arasında alan adı kaydı ve Hazır Web Sitesi’nin (eski adıyla Web Sitesi Mimarı) yanı sıra hosting, Yönetilebilir WordPress, online güvenlik, online pazarlama ile e-posta ve Office üretkenlik araçları yer alıyor. Daha fazla bilgi için https://tr.godaddy.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için GoDaddy’yi Facebook’ta takip edebilirsiniz: https://www.facebook.com/tr.Godaddy/

GoDaddy Hakkında:

GoDaddy dünyanın dört bir yanındaki girişimcilerin online dünyada başarılı olması için gerekli tüm araçları ve yardımı sunmaktadır. Dünya çapında 19 milyon müşterisi ile GoDaddy, insanlara fikirlerine isim vermek, profesyonel web sitesi oluşturmak, müşteri çekmek ve işlerini yönetmek konusunda tam destek veren bir teknoloji şirketidir. GoDaddy’nin misyonu, müşterilerine fikir ve projelerini başarıya dönüştürmeleri için gerekli araçları, içgörüyü ve birebir desteği sunmaktır. GoDaddy hakkında daha fazla bilgi için https://tr.godaddy.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. GoDaddy’nin Facebook sayfasını https://www.facebook.com/tr.Godaddy adresinden takip edebilir, GoDaddy’nin Türkçe blogunu https://tr.godaddy.com/blog/ adresinde ziyaret edebilirsiniz.

Bilgi için: Simay Yıldız / Şahika Algan / Artı İletişim Yönetimi / godaddy@artipr.com.tr / 0212 347 0330

velux