DOLAR
32,2124
EURO
35,0656
ALTIN
2.526,27
BIST
10.755,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
32°C
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

Gwyneth Paltrow’dan 50’li yaşlara dair samimi açıklamalar

ABD’li ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow; özel hayatı, anıları ve ailesiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Gwyneth Paltrow’dan 50’li yaşlara dair samimi açıklamalar
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

51 yaşındaki ödüllü aktris Gwyneth Paltrow, 50’li yaşlarındaki yaşamın onu yavaşlatacağını sandığını ama bunda yanıldığını anladığını açıkladı.

People’a konuşan Paltrow, “Hayatın, özellikle de kadınlar için, bölümler halinde geldiğine inanıyorum. Bu benim için gerçekten yeni bir bölüm olacak.”

“Vitesi biraz düşürebileceğim konusunda hatalı bir fikrim vardı. Ama hayat çok dolu. Çok yoğun.” dedi.

Eylül sonunda 51 yaşını bitiren Paltrow, gününün telaşlı geçmesine rağmen hayatının bu döneminin aynı zamanda yeni bir rahatlık duygusuyla geldiğini söylüyor.

AİLE HAYATINA DÖNDÜ

2018 yılında TV yazarı-yapımcısı 52 yaşındaki Brad Falchuk ile evlendikten sonra evindeki daha sessiz anların tadını çıkarıyor. Geceleri, Fransız pop müziği dinlerken aile yemekleri pişirerek ve Avrupa’daki cinayet-gizem programlarını izleyerek geçiyor.

Ancak Paltrow, bir aileyi, özellikle de dört gençten oluşan bir aileyi birleştirmenin kolay bir iş olmadığını da kabul ediyor.

Oscar ödüllü aktrisin Coldplay şarkıcısı Chris Martin’den Apple (19) ve Moses (17) adında iki çocuğu var. Falchuk’un ise önceki evliliğinden Isabella (19) ve Brody (17) adında iki çocuğu var.

Aile olmakla ilgili olarak da ünlü aktris, “Zor ve sezgisel değil ve kimse size bunu nasıl yapacağınızı söylemiyor. Siz sadece buna sadık kalın. Şimdi bu bana hayatımda en çok mutluluk getiren şeylerden biri.” açıklamasında bulunuyor.

polat-galle
ETİKETLER: