DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Luiz Diaz kaçırılan babası ile günler sonra buluştu

Liverpool’un yıldızı Luis Diaz ve silahlı isyancı örgüt tarafından kaçırılan babası günler sonra buluştu.

Luiz Diaz kaçırılan babası ile günler sonra buluştu
A+
A-
Aktur tatil sitesi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’da forma giyen futbolcu Luis Diaz, silahlı isyancı örgüt Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) tarafından kaçırılan babası Luis Manuel Diaz ile günler sonra buluştu.

Diaz’ın anne ve babası, Barrancas kasabasında 28 Ekim’de araçlarıyla seyahat ettikleri sırada ELN üyeleri tarafından kaçırılmıştı. Futbolcunun annesi Cilenis Marulanda kısa süre sonra serbest kalmış ancak baba Diaz rehin olarak tutulmuştu.

MİLLİ TAKIM KAMPINDA BULUŞTULAR

13 gün sonra serbest bırakılan baba helikopterle Valledupar kentine götürüldü ve sağlık kontrolünden geçirildi. 58 yaşındaki Diaz’da kötü muamele izine rastlanmadı. Luis Manuel Diaz, Birleşmiş Milletler (BM), Katolik Kilisesi ve Uluslararası Kızılhaç Komitesi’nden oluşan bir insani heyete teslim etti. Diaz, askeri helikopterle ailesinin yaşadığı La Guajira yönetim bölgesine götürüldü. Ailesine kavuşan Luis Manuel Diaz duygusal anlar yaşadı ancak oğlu henüz İngiltere’den dönmemişti.
Luiz Diaz kaçırılan babası ile günler sonra buluştu

Milli ara nedeniyle Kolombiya Milli Takımı’na katılmak için ülkesine dönen yıldız futbolcu takım kampında babasına kavuştu. Oldukça tedirgin ve stresli günler geçiren aile oğulları Diaz ile buluşma sırasında duygusal anlar yaşadı.

Luiz Diaz kaçırılan babası ile günler sonra buluştu

26 yaşındaki Luis Diaz, anne ve babasının kaçırılması sonrası forma giydiği ilk maçta, Luton Town-Liverpool maçında takımının tek golünü attı, karşılaşma 1-1 bitti.

Diaz, golü sonrası, üzerinde “Babaya özgürlük” yazan tişörtünü göstermişti.

¡!

La familia de @LuisFDiaz19 se acercó a la concentración para llenarnos de fuerza, amor y sentimiento

¡Somos familia! #TodosSomosColombia

polat-galle
ETİKETLER: , ,