DOLAR
32,5059
EURO
34,9169
ALTIN
2.447,53
BIST
9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Halil Özyurt, Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetimine seçildi.

Halil Özyurt, Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetimine seçildi.
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Yönetim Kurulu Başkanı H. Halil Özyurt, Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetimine seçildi.

11.07.2019 tarih ve 7183 sayılı kanun sonucu yürürlüğe giren Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulunun Ege Bölge Temsilcisi, bugün İzmir Bornova Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan seçimle belirlendi.

Özyurt, 465 oyla yönetime girdi…

Ege Bölge Temsilciliği konusunda 2 adayın yarıştığı seçim, sabah saat 08:00’de başladı. İzmir Bölgesi adayı Turizmci Mehmet İşler ile Güney Batı Ege’nin ortak adayı H.Halil Özyurt yarıştığı seçimde 505 Turizmci oy kullanıldı. Kullanılan oyların 465’ini alarak Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetimine Özyırt’un rakibi Mehmet İşler, 39 oyda kaldı.

Aydın, Denizli ve Muğla’nın ortak adayı olan ve seçimi ezici bir fakla kazanan Özyurt, Arena Bodrum Haber’e yaptığı açıklamada, destek verenlere çok teşekkür ettiğini ifade ederek şunları söyledi;

“Çok iyi bir ekiple iyi koordine olarak hazırlandığımız seçimde elde ettiğimiz başarı hepimizin. Güney Ege Turizminin hak ettiği değeri ve desteği alması için elimden geleni yapacağım. Kültür ve Turizm Bakanımızın başkanlık ettiği ajansın etkinliğini ve yarattığı faydayı bölgemize taşımak için elimizden geleni hep birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum”