DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Hasan Kablı’dan zehir zemberek açıklama

Hasan Kablı’dan zehir zemberek açıklama
A+
A-
velux

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, 16 Ocakta yapılacak olan seçim öncesi bazı şahısların oda üyelerini yanıltıcı ve yalan beyanda bulunduğunu iddia etti. Kablı açıklamasında “oda seçiminde başkanlık ve yöneticilik için aday olanlar, canlı sosyal medya yayınlarında üyelerimizi yanıltıcı ve yalan beyanlarda bulunmakta, bu yalan beyanlarıyla da aynı zamanda şahsımı ve yönetim kurulumuzu töhmet altında bırakmaktadır. Bu şahıslar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır. “ dedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, odanın resmi facebook hesabından yaptığı yazılı açıklamada yapılan yalan beyanlarla kendisinin ve yönetim kurulunun töhmet altında bırakıldığını belirterek, bu şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, seçime günler kala başkanlık ve yöneticilik için aday olan diğer gurup üyeleri tarafından yine sosyal medya üzerinden kendisi ve yönetim kurulu hakkında yapılan açıklamalara sessiz kalmadı. Başkan olduğu tarihten bu yana başkanlık ücreti ile onlarca öğrenciye burs verdiklerinin altını çizen Kablı, Mesleki Yeterlilik Kurumu (TESK-Esyem HAK-İŞ MEYEB-SABEMER) tarafından alınan 200 liralık kart ücretlerinin yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarının yasal aracı olduğu bir ücret olduğunu dile getirdi. Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı’nın açıklamasında dikkat çeken cümlelerden biri de “Bugün seçim kazanmak İçin YALAN SÖYLEYENLER, her ne kadar kazanacakları mümkün değilse de, seçimi kazandıkları takdirde, neler yapabileceğini siz değerli üyelerimizin takdirine bırakıyorum.” oldu.

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı’nın odanın resmi facebook hesabından yaptığı yazılı açıklamanın tamamı şöyle;

“Değerli üyelerimiz, oda seçiminde başkanlık ve yöneticilik için aday olanlar, canlı sosyal medya yayınlarında üyelerimizi yanıltıcı ve yalan beyanlarda bulunmakta, bu yalan beyanlarıyla da aynı zamanda şahsımı ve yönetim kurulumuzu töhmet altında bırakmaktadır. Başkan olduğum ilk günden beri oda maaşıyla onlarca öğrenciye burs vermiş biri olarak, MYK belgesi alınması sürecinde usulsüzlük yapıldığı iddiasının akıl dışı olduğunu önemle belirtiyorum. Bu şahıslar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır. Resmî sendika olan HAK-İŞ ve tüm odaların bağlı olduğu TESK ile odamızın ortak yürüttüğü ve tüm işlemleri resmi ve kayıtlı olan bu MYK belgesi alınması sürecinde, en ufak bir usulsüzlük olması söz konusu bile değildir. Türkiye’nin en büyük sendikal konfederasyonu olan HAK-İŞ in yetkililerinin konuya müdahil olması sağlanacaktır. Bugün seçim kazanmak İçin YALAN SÖYLEYENLER, her ne kadar kazanacakları mümkün değilse de, seçimi kazandıkları takdirde, neler yapabileceğini siz değerli üyelerimizin takdirine bırakıyorum. Şoförler odası birilerinin kişisel hırsına veya maddi beklentilerine alet olacak bir kurum değildir. 200 TL kart ücreti Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından alınan, yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarının ( Tesk-Esyem – HAK-İŞ MEYEB – SABEMER ) yasal aracı olduğu bir ücrettir. Binlerce üyenin ve ailelerinin vebali üzerimizde iken bu ciddiyetsizliğe göz yummayacağımızı ve odamızın namusunu korumak İçin tüm sorumluluğumuzu yerine getireceğimizi önemle duyururuz. Hasan Kablı Tesk-Esyem HAK-İŞ MEYEB .”

Bodrum Ev Emlak