DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Herodot Kültür Merkezi’nin Adı Atatürk Olsun…

Herodot Kültür Merkezi’nin Adı Atatürk Olsun…
Aktur tatil sitesi

Herodot Kültür Merkezi’nin Adı Atatürk Olsun...

Bodrum Belediye Meclisi’nin dün Herodot Kültür Merkezi’nde yapılan meclis toplantısında Ak Parti ve MHP’li Belediye Meclis Üyeleri’nin verdiği önerge ile Herodot Kültür Merkezi’nin adının 10 Kasım Atatürk’ ü Anma Günü’nde Atatürk olarak değiştirilmesi istendi.

ANTERHABER 

Önerge CHP’li üyelerinde oy birliği ile kabul edildi ve ilgili komisyona havale edilmesi sevinçle karşılandı.

Bodrum’un Konacık Mahallesi’nde kültür, sanat ve spor etkinliklerinin yapıldığı Herodot Kültür Merkezi’nin adının 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle ATATÜRK olarak değiştirilmesi için MHP ve Ak Parti’li meclis üyeleri önerge verdi. Önerge CHP’li meclis üyelerinin kabülü ve oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi. Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Atatürk ülkemizin  kurtarıcısı bizim bu günlere gelmemizi sağlayan bir dünya lideri. Hepimizin Ata’sı . Ahncak ilçemizde Atatürk’ün adının etkili olduğu yakışan bir olduğunu görmemekten üzüntü duyuyoruz. Atatürk adının bulunduğu okulumuz ve caddelerimiz var.Herodot Kültür Merkezi’nde insanların her hafta her gün her ay sürekli gittiği önemli bir merkezin adının ATATÜRK olması bizim için gurur ve onur verici bir şey. Umarım belediye meclisi bu konuyu olumlu sonuca bağlar. Bu öneriyi gerçekten büyük bir samimiyetle verdik, çünkü Atatürk’ü minnetle anıyor ve gurur duyuyoruz, meclis üyelerininde bu konuyu kabullenmesi ve komisyona havale etmesinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

velux