DOLAR
32,4692
EURO
34,6865
ALTIN
2.482,05
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Hüseyin Tutkun, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Oldu.

Hüseyin Tutkun, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Oldu.
Bodrum Ev Emlak

Hüseyin Tutkun, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Oldu.

Bodrum Belediyesi’nde son başkan yardımcısı Hüseyin Tutkun oldu. Tutkun’un, Basın- Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden sorumlu olacağı öğrenildi.

Bodrum Belediyesi’nde 2019 yerel seçimleri sonrasında Turgay Kaya, Önder Batmaz, Ummahan Yurt, Emel Çakaloğlu ve Tayfun Yılmaz başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmişti. Başkan Ahmet Aras tarafından yapılan görevlendirme ile Hüseyin Tutkun son başkan yardımcısı oldu.

Tutkun’un 2019 yerel seçimleri sonrasında Özal Kalem Müdürlüğü bünyesinde koordinatör olarak göreve başladığı ifade edildi.

Hüseyin Tutkun Kimdir ;
1983 yılında Afyon’da doğdu.İlkokul,Ortaokul ve Liseyi Afyon’da tamamladı.2004 yılında Kocatepe Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünü bitirdi.Afyon Belediyesinde stajını yaptı.2006 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisat Bölümünü ve 2008 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimini bitirdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisansını yapmaktadır.1999 yılında DYP/DP Gençlik Kolları Üyesi olarak siyasete başladı.2003-2005 yılları arasında Dyp/Dp Afyon Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı.2005-2009 yılları arası Genel Merkez Gençlik Kolları Gik üyeliği görevlerinde bulundu.Kasım 2006 yılında Afyon Genç Atılımcılar Derneği Kurucu Başkanlığını yaptı ve 2011 yılına kadar Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunduBu görevde bir çok etkinlikler düzenledi.2008 yılında Özel sektörde Yöneticiliğe başlayan Tutkun,12 Haziran 2011 seçimleri öncesi CHP Afyon Milletvekili Adayının seçim kampanyasını yürüttü.Haziran 2015 yılına kadar TBMM de 24.dönem CHP Afyon Milletvekili Danışmanlığı görevinde bulundu.2013 yılında TBMM de kurulan Darbeleri ve Muhtaraları Araştırma Komisyonunda Danışman olarak çalıştı.İçişleri Komisyonunda Danışman olarak bulundu.

Haziran 2018 yılına kadar 3 yıl Ankara Güven Hastanesinde üst düzey yönetici olarak çalıştı.Temmuz 2018 yılında Ankara Yeni Mahalle Belediyesinde Özel Kalem Müdürü ve memur olarak çalıştı.Mayıs 2019 yılı itibari ile Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünde Kordinatör olarak başladı ve 4 Kasım itibari Başkan Yardımcısı görevine getirilmiştir.

2015 yılından buyana Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (Tüsiav) Başdanışmanlığı görevinde bulunmaktadır.Ankara

– Üniversite iş dünyası Platformu üyesidir.

Bodrum Spor kongre üyesi olan Tutkun’un yerel ve ulusal gazetelerde,dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır.

Orta derecede İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir.Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Aktur tatil sitesi