DOLAR
32,4390
EURO
34,7386
ALTIN
2.446,03
BIST
9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C

İdare Avukatı İle Çalışmak

İdare Avukatı İle Çalışmak
A+
A-

İdare hukuku, kendi alanında oldukça önemli olan ve bu alada uzmanlaşmış olan avukatların bu davalara bakması gereken alanlardan birisidir. Bu konuda daha önce ki baktığı davalarda, yoğunluk olarak idare hukukuyla alakalı konuları işleyen ve bu anlamda başarılı sonuçlar almış olan avukatlar aynı zamanda yeni davalarda da başarılı olacaktır. Bu konuyla alakalı olarak çalışma yapılmasını istiyorsanız, muhakkak idare hukuku alanında uzmanlaşmış olan bir avukatla çalışmalısınız.

Aksi takdirde çalıştığınız avukatın yapabileceği en ufak bir usul hatasından dolayı dahi, kazanacağınız bir davayı kaybetmek durumunda kalabilirsiniz. Bundan dolayı oldukça dikkatli bir şekilde karar almalı ve adımlarınızı da bu minvalde atmalısınız. Öyle ki avukat tercihi yapmadan önce muhakkak araştırma yapmalı ve bunun sonrasında kararınızı vermelisiniz.

Tahancı Hukuk Bürosu olarak çalıştığımız tüm avukat arkadaşlarımızın, gerekli olan alanlarda yeterince deneyim kazanmasını sağlamakla birlikte aynı zamanda idare hukuku alanında ortaya çıkan sorunlara bakabilmesi ve bu sorunları en kolay şekilde çözüme kavuşturarak müvekkillerine en iyi şekilde temsil edebilmesi açısından tüm önlemlerimizi alarak harekete geçiyoruz. Bununla birlikte idare hukuku alanında ihtiyaç duyduğunuz avukat talebinizi değerlendirmeye alarak, bu alanda sizi en iyi şekilde temsil edebilecek avukat arkadaşımızı görevlendiriyoruz.

İdare Avukatı İle Çalışmak Neden Önemli

Hukuk, belirli alanlarda ortaya çıkan sorunların çözüme kavuşturulması için çeşitli konular üzerinden uzmanlaşmış kişilere ihtiyaç duymaktadır. Hukuk alanında, bir avukat tüm davalara bakabilmek üzere eğitilmekle birlikte herhangi bir branşlaşma söz konusu değildir. Bununla birlikte bazı konularda özel olarak çalışma yapan ya da yoğunluklu olarak bu konular üzerinden davalara bakarak başarılı sonuçlar elde eden avukatlar bulunmaktadır.

Bu durum hukuk literatüründe branşlaşma olmamasına rağmen, bazı tabirlerle sanki o alana özgü çalışmalar yapan avukatlık mesleğinin olduğunu ortaya koyabilmektedir. Bununla birlikte idare hukuku gibi oldukça özel ve karmaşık olan bir alanda görevlendirilen özel avukatlar olmamakla birlikte bu alanda gerekli olan deneyime sahip olan avukatlara, toplum arasında “idare avukatı” şeklinde bir tabir kullanılmaktadır. Burada “idare avukatı” tabiri kullanırken, bu alanda gerekli olan deneyimi elde etmiş ve meslek kariyeri boyunca bu alanda birçok davaya girerek müvekkili lehine sonuç almış avukatlar ifade edilmek istenmektedir.

Ankara Avukatlık Bürosu

Tahancı Hukuk Bürosu olarak Ankara merkezli bir büro olmakla birlikte aynı zamanda ülkemizin dört bir tarafına hizmet veriyoruz. Hukuk bürosu olarak çalışmalarımızı yaparken özellikle her alanda uzmanlaşmış olan avukat arkadaşlarımızı tavsiye ediyoruz. Özellikle memur davalarına bakan avukatlar ankara alanında verdiğimiz hizmetlerle birlikte tüm ihtiyaçlarınız konusunda sizlere yardımcı oluyoruz.

Yaptığımız her farklı çalışma için o alanda uzman olan avukat arkadaşımızı tavsiye etmekle birlikte sizin için gerekli olan tüm araştırmaları da yapıyoruz. Bu sayede dava için çok önemli çalışmaların yapılmasıyla birlikte iyi bir hazırlık süreci de yaşamış olacaksınız. Ayrıca ohal komisyonu red kararına itiraz dilekçesi örneği gibi farklı ihtiyaçlarınız ile ilgili olarak da sizlere yardımcı oluyoruz.

Bu kapsamda dava konunuz ya da sormak istediğiniz ne olursa olsun Tahancı Hukuk Bürosu olarak sizlere hizmet vermek için her zaman hazır durumdayız. Özellikle dava öncesinde, sırasında ve sonrasında verdiğimiz desteklerle birlikle sıradan avukatlık bürolarından farklı bir şekilde çalıştığımızı da kanıtlamış oluyoruz. Ayrıca Ankara merkezli bir büro olmamıza rağmen sadece Ankara’da yaşayanlar için değil tüm bölgelerde ki vatandaşlarımız için hizmetler sunuyoruz. Bunun için tek yapmanız gereken şey ise bizimle iletişime geçmek olacaktır.