DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
19°C
Muğla
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
25°C

İnşaat ve Çatı Tamirinde İş Güvenliğinin Önemi

İnşaat ve Çatı Tamirinde İş Güvenliğinin Önemi
A+
A-
Aktur tatil sitesi

İnşaat ve Çatı Tamirinde İş Güvenliğinin Önemi

İş güvenliği çerçevesinde fabrikalarda veya işletmelerde görev yapan personellerin hayatları garanti altına alınmaktadır. Bugün yapılan istatistik ve bilimsel çalışmalara göre en fazla iş kazaları İnşaat, makine veya kimya gibi sektörlerde meydana geliyor. Yine bu meydana gelen kazalar genellikle facia olarak adlandırabileceğimiz sonuçlar doğuruyor. Bu anlamda her çalışanın ve personelin kendisini güvende hissetmesi, güvenilir ve huzurlu bir çalışma ortamının oluşması oldukça önemli. Bu durum inşaat ve çatı sektöründe görev yapan kişiler için de geçerlidir. Yapılan işin ciddiyetine varabilmek ve onun hakkını verebilmek her firmanın harcı değildir. Gerekli eğitimlerin ardından iş güvenliği konusunda halkımız bilinçlenmeli ve bu konunun önemini anlamalıdır. Eğer ki sizlerde İstanbul, Kocaeli veya Tekirdağ illerinde bu standartları karşılayan bir çatı tamir ustası arıyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

Çatı İzolasyonu ve Yalıtımı Neden Gereklidir?

İstanbul ve diğer çevresinde bulunan illerde ekonomi ve sanayi büyük bir anlam ifade ediyor. Milyonlarca insan bu şehir ve çevre illerde farklı görevler üstlenerek geçinmeye çalışıyor. Peki fabrikaların standartlara uygun bir şekilde ve sağlam yapılmasının amacı nedir? Öncelikli olarak bir bina sağlam temellerden, kolonlardan ve çatılardan meydana gelmelidir. Binanın temeli bizleri herhangi bir deprem riskine karşı koruyacaktır. Yine binanın çatısı ise kış veya yaz demeden bizlere kalkan olabilir. Kışın ülkemizde yoğun soğukların, yağmur veya karların olduğu varsayılırsa çatı izolasyonu da önemli bir konuma gelecektir. Çünkü çatılar bizleri yağmur sularına veya karlara karşı korur, çalışma ortamımızı düzenli tutmamızı sağlar. Peki çatı firması seçerken dikkat edilecek hususlar nelerdir?

Çatı Tamiri, Bakımı ve Onarımı için Firma Seçimi

Sizlerde çalıştığınız veya sahibi olduğunuz firma için çatı onarımı yapmak istiyorsanız güvenilir bir firmaya ihtiyaç duyuyorsunuz demektir. Tüm bunlar için her şeyden önce Çatı Teknik Referanslarımız kısmına göz atarak, firmanın daha öncesinde yapmış olduğu çalışmalara tanıklık edebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra bir çatı firması seçerken dikkat edilecek önemli hususlar vardır. İşte bu önemli hususlardan bazıları şu şekilde sıralanabilir:

  • İş Güvenliği ve Sağlığı Sertifikası: İş güvenliği, kısacası işçi sağlığı her işin başında gelir. Büyük veya kurumsal şirketler dahi günümüzde daha fazla üretim yapabilmek adına bu standartlardan vazgeçebilmeyi tercih edebiliyorlar. Fakat Çatı Teknik bu konuda katı kuralları olan bir firmadır. Kendi personeline gösterdiği bu özen ise çevresine veya müşterilerine duyduğu saygıyı bir kez daha kanıtlar.
  • Uygun Fiyatlar: Bir hizmet satın alırken, örneğin çatımızı tamir ettirirken birçok firmayla konuşur, kafamıza en yatkın olanı tercih ederiz. Bu açıdan bakıldığında firmaların bizlere sunduğu fiyatlar da önemli rol oynar.

Sizlerde işletme veya ev sahibi olarak çatılarınızı tamir ettirmek ve daha güvenli ortamlarda geleceğe daha aydın bakabilmek için https://www.catiteknik.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bodrum Ev Emlak