DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
22°C
Muğla
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

İsmail Kartal’ın ara karnesi ‘pek iyi’

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın takımı 19’da 19’un ardından son üç maçını kazanamadı ancak yine de liderliği bırakmadı. Tecrübeli çalıştırıcının temmuz-kasım karnesi başarılarla dolu.

İsmail Kartal’ın ara karnesi ‘pek iyi’
A+
A-

Ligde altı deplasmana çıkan İsmail Kartal’ın öğrencileri altı galibiyet ve bir beraberlik yaşadı. Bu maçlarda gol yemedi. Gol atamadığı tek maç, en zorlu Anadolu deplasmanlarından biri olan Adana Demirspor’a karşıydı.

OYUNCU İLİŞKİLERİ İYİ

Takımdaki eksiklere rağmen “Çubukluyu giyen her oyuncu değerlidir” diyerek futbolcularına sahip çıkan kartal öğrencilerinin saygısını kazandı. Son ADS maçındaki Dzeko’nun tavrı ve Batshuayi’nin genel mutsuzluğu tam not almasını önledi.

HÜCUMDA VE DEFANSTA İYİ

Sarı lacivertliler, 31 ile ligin en golcü takımı. 12 haftada yenilen gol sayısı ise sekiz (Galatasaray ile eşit). Artı 23’lük averajıyla da rakiplerinden çok önde. Buna karşın son üç resmi maçın ikisinde gol atamadılar. Toplamda beş gol yediler.

AVRUPA’DA SINIFI GEÇTİ

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde Avrupa’da üst üste 9 maç kazandı ve tarihinin en uzun serisini yaşadı. Buna karşın Ludogorets mağlubiyeti gruptaki dengeleri değiştirdi. Buna karşın Kartal’ın takımı Kupa 3’ün de favorileri arasında.

OYUNA MÜDAHALESİ ORDA

İsmail Kartal kulübeden katkı almayı biliyor. Ancak takımın ilk ciddi sınavları olarak görülen Trabzonspor, Ludogorets ve Adana DS maçlarında oyuna müdahalede gecikti; kazanamadı. Yaptığı hamleler tutmadı. Rotasyonla risk alıyor.

velux
ETİKETLER: , ,