DOLAR
32,5885
EURO
34,7950
ALTIN
2.509,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

İstanbul Lokmacısı

İstanbul Lokmacısı
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Osmanlı’dan bizlere miras kalan ve kültürel tatlılarımızdan birisi olan lokma tatlısı, gerek hafifliği gerekse manevi anlamından dolayı tercih edilmektedir. Genellikle hayır yapmak için döktürülen lokma tatlısı, cenaze, yeni bir iş açmak, sünnet veya düğün gibi pek çok farklı amaç için döktürülebiliyor. En eski adetlerimiz arasında yer alan lokma yapımında, deneyimli usta ve ekipman hizmetini sizlere sunan firmaları seçmenizde fayda var. Lokmacı denince İstanbul’da ilk akla gelen firmalardan birisi olan hayirlokmasi.com.tr, 2015 yılında kurulmuştur. İstanbul’un Ataşehir semtinde yer alan firmamız, Barbaros mahallesi, Derende sokak no:7/8 adresinde yer almaktadır.

Modern ekipmanların yanı sıra geniş ve mobil araçlar ile arzu ettiğiniz her bölgede döktürülebilen lokma tatlısı, hayırlarınızı kolay bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olmaktadır. Firmamız gerek müşteri memnuniyeti gerekse sahip olduğu belgeleri ile hayır yapmak isteyen kişilere güven vermektedir.

Gerek servisinin kolay olması gerekse insanların tıkanmadan birkaç adet yiyebildiği şerbetli tatlılar arasında yer alan lokma, bu alanda yıllarını veren ustalar tarafından dökülmektedir. Lokmacı ustası, arzu ettiğiniz miktarda lokma dökümü yaparak hayırlarınızı kolay bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olmaktadır.

Lokma Nasıl Yapılır?

Lokma tatlısı, un, su, maya, yağ ve şeker beşlisinin bir araya gelmesi sonucundan oluşmuştur. İlk olarak un, su, şeker ve maya dörtlüsü karıştırılarak hamur el edilmekte ve daha sonra bu hamurlara şekil verilerek lokma tatlısı elde edilmektedir. Lokmacı ustası bu hamuru sıvı yağda kızartmakta ve tatlının servise hazır hale getirilmesine yardımcı olmaktadır. Genellikle tek sayılarda tüketilmesi önerilen bu tatlı, hiçbir şekilde iştahınızı bastırmaz ve midenizi rahatsız etmez.

Bu alanda hizmet veren en köklü firmalardan birisi olan hayirlokmasi.com.tr, belirli aralıklarla denetlemeye uğramakta ve bu denetlemeleri sorunsuz bir şekilde atlatmaktadır. Hijyenik ortamlarda el değmeden hazırlanan lokma tatlısını sizlere sunan firmamız, arzu ettiğiniz takdirde sahip olduğu belgeleri de müşterileri ile paylaşmaktadır.

Hayır yapmak istiyorsanız 0(530) 060 80 60 numaralı sipariş hattından hızlıca sipariş verebilirsiniz.