DOLAR
32,3733
EURO
34,9924
ALTIN
2.326,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Kadın Tunik Tasarımları 2020

Kadın Tunik Tasarımları 2020
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Bayanların özellikle tercih etmiş oldukları tunik modelleri her türlü çeşitlerle ve renkler ile piyasada rahatlıkla bulunabilen ürünlerdir. Tunik modelleri diz üstü ve uzun kollu olacak şekilde üretilir. Aynı zamanda bazı kadın tunik modelleri kısa kollu olabilecek şekilde üretilmiştir. Tunikler bayanların üstlerini örtmek aynı zamanda hatlarının belirgin olmaması için giyilen bir elbise çeşididir. Bu elbiseler aynı zamanda farklı şekillerde de kombinlenebilmektedir. Bu tamamen bayanların tercihine bağlıdır.

Rahat Kadın Tunik Modelleri

Kadın tunik modelleri her mevsime uygun şekilde tasarlanmış olan ürünlerdir. Farklı hava koşulların da istenildiği gibi giyilebilir. Aynı zamanda uzun seneler boyunca uygun yıkama koşulları sağlanırsa rahatlıkla kullanılabilinir. Kadın tunik modellerinin altına mutlaka pantolon ya da eşofmanlar ile kombin yapılmalıdır. Tek parça olarak giyilebilen modelleri bulunsa da satışı genellikle tek parça olarak yapılmaktadır. Her türlü kadın tunik modellerine ulaşabilmek aynı zamanda yüzlerce ürün arasından tercih yapabilmek için https://www.tommylife.com.tr/tunik-takim internet adresimizi tıklayabilirsiniz. Size uygun olan her türlü modele istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

polat-galle