DOLAR
32,5553
EURO
34,9632
ALTIN
2.457,65
BIST
9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Kaliteli uyku, güçlü bağışıklığın şartlarından

Kaliteli uyku, güçlü bağışıklığın şartlarından
A+
A-

Sağlıklı uyku için doğru yatak seçimi, ortamın havalandırılmış ve aşırı ışık ve gürültüden arındırılmış olması gibi şartlar var.

GÜÇLÜ BAĞIŞIKLIK İÇİN KALİTELİ UYKU

Hastalıklardan korunmanın en önemli şartlarından biri de bağışıklık sistemini güçlü tutmak. Kaliteli bir uyku, bağışıklık sisteminin sağlıklı işleyişi için oldukça önemli.

UYKU, AKTİF VE DİNÇ OLMAMIZI SAĞLIYOR

Uykumuzu düzenli ve kaliteli olarak almamız, hastalıklara yakalanma riskini azaltıyor, bizi uyanıkken daha aktif ve dinç yapıyor.

YATAK SEÇİMİ ÖNEMLİ

Sektör temsilcileri, kaliteli bir uyku için çelik teller, doğal lateks ve dolgu malzemeleri ile insan vücuduna uyumlu hale getirilen yatakların tercih edilmesi gerektiğini vurguluyor.

Kaliteli uyku, güçlü bağışıklığın şartlarından

HİJYENİ YATAĞIMIZA DA YANSITMALIYIZ

Hijyen ve sağlık düşünüldüğünde; temiz görünen bir yatakta dahi fazlasıyla toz, kir ve ölü hücre birikimi oluşabiliyor.

YIKANABİLİR PEDLER AVANTAJLI

Nefes alabilen yüzeye ve bakteri barındırmayan yapıya sahip, yıkanabilir ped veya kılıf içeren yataklar, hijyen açısından avantaj sunuyor. Yatakların yazlık-kışlık kullanım yönlerinin olması da bu avantajları artırıyor.

EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ DOĞAL VE ORGANİK KUMAŞLARDAN OLMALI

Yatak seçimi yaparken ev tekstili ürünlerinde de ısı ve nem transferi yapabilen doğal ve organik kumaşlara yönelmek önem taşıyor.

Aktur tatil sitesi