DOLAR
32,3694
EURO
34,9629
ALTIN
2.325,75
BIST
9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

“kimse bunu görmüyor mu “

“kimse bunu görmüyor mu “
Aktur tatil sitesi

ŞEZLONGLARIN KALDIRILMASI BEKLENİRKEN HALK PLAJINA İNŞAAT YAPTILAR

ANTERHABER – YAŞAR ANTER  Muğla’nın Bodrum ilçesinde belediyenin yaz aylarında halk plajlarında şezlonglarla başlattığı mücadele bu yaz sezonu için beklenirken şehrin merkezinde  ki Kumbahçe halk plajının ortasına yapılmaya başlanan restoran ve kafe inşaatları görenleri şok etti. Turizmci Metin Çetin “Görünce insanlığımdan da turizmci olduğumdan da utandı. Kumsalın ortasına inşaat yapıyorlar, burası halk plajı belediyeye 500 metre mesafede, kimse bunu görmüyor mu “ dedi.

"kimse bunu görmüyor mu “

HALK PLAJININ İÇİNE İNŞAAT YAPIYORLAR

Bodrum Belediyesi ‘nin geçtiğimiz yıl turizm sezonunun başında başlattığı halk plajlarındaki kafe beach ve restoranların şezlong ve şemsiyelerini  denizin dibine  kadar yayarak işgal etmeleri nedeniyle halkın denize giremediği ve sık sık tartışmaların yaşandığı görüldü.  Tedbir alınamadı bir süre plastik şezlonglar kaldırıldı yeniden yerine konuldu. Bu sezon ne yaşanır derken , fırsatçı işgalciler boş durmadı sezon öncesinde Kumbahçe plajının tam ortasına inşaat başlattılar.

"kimse bunu görmüyor mu “

İNSANLIĞIMDANDA TURİZMCİLİĞİMDENDE UTANDIM

Marmaris ilçesinde ve Bodrum’da turizm ile uğraşan evli ve iki çocuk babası 55 yaşındaki Metin Çetin “Bodrum ve Marmaris’i iyi bilirim iki ilçemizde turizm faaliyeti yürütüyorum. Bugün gördüklerime inanamadım, halk plajının içine kumsalı işgal edip inşaat yapmışlar, buralarda geçn yıllarda kumsal vardı şezlonglar koyuluyordu, işletmeler çıtayı ve arsızlığı yükseltmiş işgalin boyutunu arttırmış, peki bunu kimse görmemiş mi? Yasal mı ? Hiç sanmıyorum yasal olsaydı 50 yıllık turizmde daha önce işgal edilirdi, arsızlık turizmi bitirme noktasına geldi ama yöneticiler niye müdahele etmiyor , anlamadım” dedi.

Kumbahçe halk plajının normal genişliği yer yer 7-15 metre arasında değişirken inşaatların yapılması ile birlikte kumsalda kalan alanın 2 metreye kadar azaldığı görüldü.

Konu ile ilgili , ilgili mercilerden bir açıklama gelirse aynen yayınlarız.

 

"kimse bunu görmüyor mu “