DOLAR
32,5855
EURO
34,7974
ALTIN
2.507,93
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kıvanç Someren’den Üzücü Haber!

Kıvanç Someren’den Üzücü Haber!
Bodrum Ev Emlak

Dün Aydın’ın Söke ilçesinde meydana gelen ve feci kazada ağır yaralanan Kıvanç Someren hayatını kaybetti. 

Çarşamba günü Aydın’ın Söke ilçesinde meydana gelen kazada, Yalıkavak Mahallesi’nde Minör Restoranın işletmecileri olan Anıl Şahin ve Kıvanç Someren’in içinde olduğu otomobile bir TIR çarpmış, kazada Anıl Şahin’in kullandığı 34 UC 6982 plakalı otomobilde bulunan Kıvanç Someren ve ABD uyruklu Karen Wilson ile TIR şoförü Selahattin Gerçek ve hemzemin geçitte çalışan bir işçi yaralanmıştı.

Hurdaya dönen otomobilden güçlükle çıkarılan Anıl Şahin, Kıvanç Someren ve Karen Wilson 112 Acil Servis ekiplerince Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karen Wilson burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.

Durumu ağır olan Kıvanç Someren de Söke’den Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Someren’in yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve yaşama veda ettiği öğrenildi.

Öte yandan yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Anıl Şahin’in de durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin devam etti öğrenildi.

Kent Haber

polat-galle