DOLAR
32,5615
EURO
34,7183
ALTIN
2.409,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C

‘Koronavirüse doğal ölüm dediler’ iddiası

Koronavirüs salgını nedeniyle ölen bazı yurttaşların ölüm raporlarına “doğal ölüm” yazıldığı öne sürüldü.

‘Koronavirüse doğal ölüm dediler’ iddiası

Cumhuriyet.com.tr ‘den İlayda Kaya’nın haberine göre korona virüs şüphesiyle gerçekleşen ölümlere, normal ölüm raporu düzenlenmekte.

Cumhuriyetin haberi ;

Bir hafta arayla hastaneye kaldırılan dedesi ve dayısını kaybeden Erkan Değirmenci adlı yurttaş, “Önce dedem koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 2 haftalık mücadelesinin ardından yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanlığı, korumalar eşliğinde defnedileceğini gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi ancak cenaze daha sonra bize teslim edildi” dedi.

Dedesinin ardından dayısının da hastaneye yattığını kaydeden Değirmenci, “Dayım 3 gün içinde yoğun bakıma alındı ve yaşamını yitirdi. Her ikisinin de ölüm raporuna ‘doğal ölüm’ yazdılar. Bu kişiler koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Burada bir ihmal zinciri var” diye konuştu.

Ailesinin karantinaya alınmadığını söyleyen Değirmenci, “Kuzenim ve yengeme test bile yapılmadı. Annem dedemin hastaneye yanına gittiğinde o da kapmış olabilir ama ona da test yapılmadı” diye konuştu. 

Aktur tatil sitesi