DOLAR
32,5370
EURO
34,9593
ALTIN
2.456,46
BIST
9.880,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Lazer liposuction Yaptıranlar

Lazer liposuction Yaptıranlar
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Ankara liposuction vücudun diyet ve egzersize cevap vermeyen bölgelerini şekillendirmek için yapılan, yakın zamanda geliştirilmiş bir kozmetik işlemdir. Ankara Lazer liposuction yaptırmaya karar verseniz bile sağlıklı bir diyet izlemeniz ve formunuzu korumak ve görünümünüzü güzelleştirmek için rutin egzersiz yapmanız gerekecektir.

Ankara liposuction bir kilo kontrol yöntemi değildir. Bunun yanı sıra düzenli bir beslenme programı yapılmadığı sürece kalıcı olmayacaktır. Lazer Liposuction, 17 Yaş ve üzeri hem erkekler hem de kadınlar için ideal risksiz bir işlemdir. İşlem lokal anestezi altında yapılır ve istenen bölgeye göre 2-3 Saat Sürer. Teknik, Boyun ve Yüz gibi daha hassas bölgeleri tedavi etmek için daha yaygın olarak kullanılmaktadır.

Meme Büyütme Nasıl Yapılır?

Ankara meme büyütme uzmanı arayan kimseler özellikle bu işlemler hakkında detaylı bilgiyi almak istemektedirler. Bilinmesi gereken en önemli husus tüm hastaların vücutları da farklıdır. Plastik cerrahlar, doğal göğüs şeklinizi, boyutunu büyütmek ve yeniden şekil vermek için meme implantları kullanır. Ankara meme büyütme faydaları ise; Asimetrik göğüslerde düzeltme ve denge sağlar, daha dolgun ve gösterişli yapıya ulaşır. Göğüs büyütme gerçek bir ameliyattır ve küçük bir komplikasyon riski taşır.

 Meme Büyütme Fiyatları

Ankara meme büyütme plastik cerrahlar tarafından uygulanan en yaygın estetik cerrahi işlemlerden biridir. Yeni silikon implantlar çok güvenlidir ve düşük yırtılma oranına sahiptir. Bu nedenle de Meme Büyütme Fiyatları seçilen implatına, işlemi yapan doktora ve kullanılan ekipmana göre farklılık gösterir. Herkes farklıdır, ancak iyileşme süresinin yaklaşık 1-2 hafta olarak sürmektedir.

Liposuction Nedir?

 Ankara liposuction diyet ve egzersize cevap vermeyen uyluk, karın, kalçalar, kalçalar, uyluklar, baldırlar, kollar veya sırt gibi bölgelere daha pürüzsüz bir şekil vermek için en çok kozmetik amaçlarla kullanılır. Liposuction’ın bir kilo verme tekniği olmadığına dikkat etmek önemlidir; sadece bir yeniden şekillendirme tekniğidir. Yalnızca diyet ve egzersiz gerçek kilo kaybına neden olabilir.

Ankara liposuction ameliyat sırasında başarılı olabilmeniz için fiziksel olarak da iyi durumda olmanız gerekir. Liposuction, vücudun şeklini değiştirerek yağ hücrelerini kalıcı olarak uzaklaştırır. Ancak hasta operasyondan sonra sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmezse kalan yağ hücrelerinin daha fazla büyüme riski vardır.

Karın Germe Nasıl Olur?

Ankara karın germe başarı oranı son derece yüksektir. Karın germe ameliyatı, yapılan işlemin kapsamına ve türüne bağlı olarak yaklaşık 1-5 saat sürer. İşlemlerin çoğu lokal anestezi altında yapılır; ancak bu işlemin kapsamı, hastanın istekleri ve doktorun önerileri ile belirlenir. Genel anestezi de bir seçenektir. İlk bir ila iki hafta boyunca, karnınız muhtemelen şişecektir. Rahatsızlık ilaçla kontrol altına alınacaktır. Çoğu ameliyatta olduğu gibi, karın germe işlemi de beraberinde bazı riskler taşır. Bazı şişlikler, morluklar ve rahatsızlıklar çoğu cerrahi işlemin normal yan etkileri olsa da, hastalar iyileşme sürecini yavaşlatabilecek enfeksiyonlar ve kan pıhtıları gibi ameliyat sonrası komplikasyonları da yaşayabilir. Ankara karın germe karın duvarını iyileştirir, böylece daha sıkı ve düz hale gelir.

Karın Germe Ne kadar Sürer?

Ankara karın germe işlemi yaptırma nedenleri arasında; büyük kilo kaybı veya hamilelik ve doğum yaşadıktan sonra, önceden sağlam ve merkezi hale gelen karın kasları, bazen birbirinden ayrılacak noktaya kadar gevşeyip zayıflayabilir. Bu durumda hastalar karın germe operasyonlarını tercih etmektedir. Karın bölgesindeki aşırı yağ ile birlikte cilt gevşekliği veya kas ayrılması konusunu ele almak isteyen hastalar için hem karın germe hem de liposuction işlemleri gerekebilir. Ankara karın germe işlemi için uzman kişilerden detaylı bilgi almanız mümkündür.

velux