DOLAR
32,5811
EURO
34,8042
ALTIN
2.505,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Lüks Araçları Şoförle Kiralama Hizmeti

Lüks Araçları Şoförle Kiralama Hizmeti
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Araç kiralama hizmetinden faydalanmak isteyen tüm vatandaşların firmamız aracılığı ile kolaylıkla bu hizmetten almaları ve mümkündür. Lüks araçları istediğiniz bölgede veya İstanbul içerisindeki havalimanlarında özel şoför seçeneği ile birlikte kiralayabilirsiniz. Uzun süredir hayalini kurduğunuz bir arabayı istiyor da olabilirsiniz. Firmamız bünyesinde oldukça geniş yelpaze ile sizlere sunulmuş araç çeşitlerinden herhangi birini; günlük veya aylık olarak rahatlıkla kiralayabilirsiniz. Burada ehliyetiniz bulunmuyor dahi olsa firmamız bünyesinde çalışan kaliteli ve hizmete uygun olan ekip elemanlarımızı sizlere şoför olarak tayin edebiliriz. Böyle bir durumda şoför araba ücretine dahil edilerek sizlere belirlenmiş; gün ve saat üzerinden araçlarımız kiralanmaktadır.

Sitemiz içerisinde size uyacak araçların listesini özellikleri ile beraber görebilir ve bunun üzerinden tercih edebilirsiniz. En çok kiralanan araçların listesini görebileceğiniz bir alanda bulunmaktadır. Buradan günlük olarak uygun fiyatlar ile araç kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Araç kiralama hizmetinden faydalanmak isteyen müşterilerimiz kiraladıkları araçların ücreti içerisinde; trafik sigortası, havalimanı araç teslimi ve yol yardımı hizmetini ücretsiz olarak alabilmektedir. Firmamızın araçlarının teslim edileceği kiralama noktalarını ve kiralama için gerekli olan evraklar hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilmek için online olarak bizlerle iletişime geçebilir veya iletişim numaralarımız ile irtibat kurabilirsiniz.

İstanbul İçi Araç Kiralama Kampanyaları

İstanbul un çeşitli ilçelerinde ve havalimanlarında, Ankara Esenboğa havalimanı ve Çankaya’da, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve Gaziemir’de ve Almanya’da acente ofislerimizde öncelikli olarak araç kiralama hizmeti verilmektedir. Günlük ve aylık kiralanan araçlar en düşük fiyattan en yüksek fiyata kadar sizlere sitemiz içerisinde online olarak sunulmaktadır. Fiyatlar arasındaki dalgalanmaların sebebi aracın marka model ve lüks oluşuna göre de değişmektedir. Bazı araçlarımız; 4 veya 5 kişilik olabilirken; bazı araçlar ise minibüs boyutunda 8 + 1 veya 14 -15 kişilik kiralanabilmektedir. Araç yelpaze alanımızı gitgide genişlettiğimiz ve müşteri memnuniyeti için her türlü kalite standardını elimizden geldiğince istikrarlı çalıştığımız bir iş prensibine sahibiz. Şu anda kampanyada bulunan ekonomik araç kiralama hizmetlerimiz içerisinde sizlere sunduğumuz cazip tekliflerde bulunmaktadır.

Kadıköy ve Taksim’de bulunan ofislerimiz üzerinden yapacağınız 3 gün ve üzere kiralamalarda kampanyalı teklifler sunuyoruz. Bunun dışında firmamız aracılığı ile araç kiralama hizmetinden faydalanan kişilere sağladığımız otellerimizde %30 indirim ile alabilme fırsatı tanıyoruz. İsterseniz bu süreçte aracınızı tüm bakımları yapılarak ve dezenfekte edilerek evinize kadar teslim edebiliyoruz. Sağlamış olduğumuz kampanyalardan faydalanabilmek ve daha detaylı bilgi alabilmek için 0850 5150 322 nolu telefon ile bizlerle irtibata geçebilir ya da online olarak araç rezervasyonunuzu kısa sürede yaptırabilirsiniz.

İnternet Üzerinden Yapılan Rezervasyonda %10 Ek Kiralama İndirimi

Kusursuz araç kiralama hizmeti için bizleri seçen sosyal medya kullanıcılarına da hitap eden bir firmayız. Araç kiralama firmamız hizmetleri kapsamında bulunduğunuz yere kiralık araç teslim hizmeti verilmektedir. Uzun süreli araç kiralamak istiyor ve uygun bir firma bulamıyorsanız rent a car şubelerimiz aracılığı ile bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Günlük araç kiralamalarda sahip olacağınız tüm hizmetlerin içeriklerini görebilmek için online sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İnternet üzerinden yapacak olduğunuz tüm araç kiralama rezervasyonlarında %10 ek indirim fırsatı sunan sayılı firmalardanız. Türkiye’de ilk defa turizm sektöründe online araç kiralama hizmeti veren kaliteli, öncü bir firmayız. Bu sayede güvenilir araç kiralama hizmetinden kısa sürede faydalanabilmeniz mümkün hale geliyor. Kolaylıkla güvenebileceğiniz ve iç huzuru ile teslim alabileceğiniz araç kiralama hizmeti sunan firmalara erişebilmek günümüzde oldukça zordur. Bunu uzun süredir yapan ve kaliteli hizmeti ile pek çok müşteri memnuniyetini kazanan bir araç kiralama firmasıyız.

Bodrum Ev Emlak