DOLAR
32,3775
EURO
35,0510
ALTIN
2.326,39
BIST
9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Mobil Lokmacı Nedir?

Mobil Lokmacı Nedir?
A+
A-
polat-galle

Lokma, tarihte ilk olarak 1400’lü yıllarda ortaya çıksa da bizim kültürümüze Osmanlı döneminden geçmiştir. Osmanlı zamanında kullanılan ve yapılan en önemli tatlı türlerinden bir tanesi olan ve yapımında un, tuz, maya, şeker gibi maddeler kullanan lokma, her damak tadına ayrı ayrı hitap etmektedir. Lokma döktürme bizim için yeni olmayan ancak giderek popüler hale gelen bir adettir.

Lokma yapımında hazırlanan hamurların şekle getirildikten sonra sıvı yağ içerisinde kızartılması ile başlar. Koyu bir şerbet ile tat verilme işleminin ardından servise hazır hale getirilir. Mobil araçlarda lokmacı kiralama ile birlikte servis işleminde kızartma ve tatlandırma işlemleri yapılır. Uygun bir şekilde servis edilen lokmaların şekilleri de farklılık gösterebilir.

  • Yuvarlak ve bilye büyüklüğünde olan lokmalar
  • Yuvarlak ve içi boş olan lokmalar
  • Kare veya dikdörtgen yapılı lokmalar

Bu çeşitler karşınıza en çok çıkabilecek lokma tatlısı seçeneklerini oluşturur.

Mobil Lokmacı

Lokmacı İstanbul ile bu hizmetleri mobil olarak da alabilirsiniz. Önemli gün ve gecelerin vazgeçilmez unsurları arasında bulunan lokma, oldukça popüler olan bir tatlı türüdür. Servis açısından firmalar tarafından her şey organize edilmektedir. Sizin üzerinize düşen tek şey ise bu organizasyon için firma ile iyi bir iletişim kurmaktır.

Firmalar mobil araçları ile birlikte sizin belirlediğiniz yere gelerek ki özellikle cami çıkışları gibi zamanlara çok dikkat ederek işlemlerine başlar. Planlanan saatlerde düzenlenecek olan güzel bir organizasyon sonucunda ise dağıtım yapılır ve tamamlanır. Mobil araçlarda yapılan tüm bu işlemler oldukça pratiktir ve çevre dostudur. Tabak, çatal ve diğer çöplerin dahi toplandığı ve sanki hiç yapılmamış gibi olduğu bir organizasyona katılmak istemez misiniz?

Lokma döktürme ile birlikte sizlerde ölülerinizi yâd edebilir ve oldukça kolay bir şekilde sevap kazanabilirsiniz. İnanışlarımıza göre döktüren kişinin ve yiyen kişinin karşılıklı olarak sevap kazandığı bilinmektedir. Tüm illerimizde başarılı bir şekilde tüketilen bu lokma ile birlikte sizlerde arzu ettiğiniz tüm işlemlere kavuşabileceksiniz. Firmamız bünyesinde yapılan dağıtım işinden de memnun kalacağınızı %100 garanti ederiz.

polat-galle