DOLAR
32,2511
EURO
34,7147
ALTIN
2.413,53
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Muğla’da Motosiklet Sürücülerine “Kaskınla Yol Ver Hayata” Projesiyle Eğitim

Muğla’da artan motosiklet kazaları üzerine “Kaskınla Yol Ver Hayata” adında bir eğitim projesi başlatıldı. Projede sürücülere güvenli sürüş eğitimi verildi ve kazasız sürücülere kask hediye edildi.

Muğla’da Motosiklet Sürücülerine “Kaskınla Yol Ver Hayata” Projesiyle Eğitim
A+
A-
polat-galle

Muğla’da Motosiklet Sürücülerine “Kaskınla Yol Ver Hayata” Projesiyle Eğitim

Muğla’da artan motosiklet kullanımı ve bu kullanımların trafik güvenliğini tehlikeye atan hareketleri üzerine “Kaskınla Yol Ver Hayata” isimli bir proje başlatıldı. Projede, motosiklet sürücülerine hem teorik hem de uygulamalı olarak güvenli sürüş eğitimi verildi.

Artan motosiklet kazaları ve sürücülerin koruyucu ekipman ve kask kullanmama eğilimleri proje için ana itici güç oldu. Eğitimin ilk aşamasında, sürücülere trafikte nasıl daha dikkatli olunacağı ve hangi güvenlik ekipmanlarının kullanılması gerektiği konularında bilgi verildi. İkinci aşamada ise, Abdi İpekçi Caddesi’ndeki Motosikletli Trafik Polisi Eğitim Alanı’nda uzman eğitmenler eşliğinde uygulamalı eğitimler düzenlendi.

Eğitime katılan sürücüler arasında kaza yapmamış ve trafik cezası almayanlara yüksek donanımlı kasklar hediye edildi. Ayrıca, kent genelinde motosiklet sürücülerine güvenli sürüş broşürleri dağıtıldı.

Aktur tatil sitesi