DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Muğla’da valilik bahçesi çocuklarla şenlendi

Muğla’da valilik bahçesi çocuklarla şenlendi
14.05.2020
453
A+
A-

MUĞLA (AA) – Muğla Valisi Esengül Civelek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra sokağa çıkan çocuklara valilik bahçesini açarak, hediyeler verdi. 

Valilik, çocukların keyifli vakit geçirmeleri için valiliğin bahçesini çocuklara açarak, üzerinde “evde kal, sağlıkla kal” yazan balonlar ile trafik eğitimi ve çeşitli hediyeler dağıttı. 

Vali Civelek, çocuklara evde kaldıkları için teşekkür ederek, dışarıda oldukları süre boyunca gönüllerince eğlenmeleri, sosyal mesafeye uymaları ve maske kullanmaları tavsiyesinde bulundu.

Civelek, yaklaşık 2 ay sonra sokağa adım atan çocukları mutlu etmek amacıyla valilik bahçesinin kapılarını çocuklara açtıklarını söyledi.

Valilik bahçesinde çocuklar için günün anısına “Kovid-19’a karşı Evde Kalıyorum Sağlıkla Kalıyorum” sloganı yazan fotoğraf stantları hazırladıklarını belirten Civelek, “Çocuklarımızın evde çok sıkıldıklarının farkındayız. Alınan tüm tedbirler onların sağlığı için.” dedi.

Çocuklar da kısıtlamanın başladığı ilk günden itibaren hiç dışarı çıkmadıklarını, valilik bahçesinde çok güzel vakit geçirdiklerini ifade etti. 

Aktur tatil sitesi