DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
24°C

Muğla’nın En Huzurlu Tatil Yerleri

Muğla’nın En Huzurlu Tatil Yerleri
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Huzurlu ve sakin bir ortamda tatil yapmak istiyorsanız rotanızı hangi bölgeye çevirmeniz gerektiğini çok iyi belirlemelisiniz. Ülkemizde hem eğlenceli bir tatil yapmak isteyenleri hem de sakin ve huzurlu bir atmosferde dinlenmek isteyenleri memnun edecek pek çok farklı tatil beldesi bulunuyor. Önemli olan kendi beklentilerinize uygun bir tatil beldesini seçmenizdir ve bu noktada da tatil yerleri hakkında fikir sahibi olmanız önem taşıyor. Sizler için Muğla’da keyifli bir tatil yapmanızı sağlayacak olan en huzurlu tatil beldelerini araştırdık. Aynı zamanda konaklamak için villa kiralama üzerine de bazı fikirler vereceğiz.

  • Bodrum

Aslında Bodrum dendiğinde akıllara ilk gelen gece hayatı ve eğlence oluyor. Oysa bu tatil beldesinde gayet sakin ve huzurlu bir tatil yapmanız da mümkün olabiliyor. Önemli olan Bodrum’un hangi bölgesini tercih ettiğinizdir. Ayrıca Bodrum kiralık villa bulmakta da asla zorlanmayacağınız tatil beldeleri arasında yer alıyor. Yaşam tarzınıza uygun olarak hazırlanan kiralık villalar da seçenekler arasında mevcut. Tamamen korunaklı bir yapıya sahip olan, bahçe ile havuz alanı dışarıdan bakıldığında kesinlikle görülmeyen bu villalar gayet lüks bir şekilde hazırlanmış olmasıyla da ön plana çıkıyor. Bodrum’da denize yakın ya da orman içerisinde inşa edilmiş kiralık yazlık lüks villaları internet üzerinden de kolaylıkla inceleyebilirsiniz.

Bodrum Kiralık Villa

  • Marmaris

Eğer rotanızı Muğla yönüne çevirecekseniz Marmaris’in de son derece güçlü bir seçenek olduğunu belirtmek isteriz. Bu beldede ister sakin, ister son derece hareketli bir tatil yapma şansınız var. Marmaris Kalesi ve Müzesi, Eski Çarşı, Halıcı Ahmet Urkay Müzesi, Günnücek (Marmaris Milli Parkı), Turgut Şelalesi mutlaka görmeniz gereken yerler arasında bulunuyor. Doğayla bütünleşmenizi ve kendinizi doğanın kollarına bırakmanızı sağlayacak muhteşem güzellikteki yerler bunlarla sınırlı değil. İçmeler, Kızkumu ve Turunç Plajı da benzersiz bir güzellik sunabiliyor. Marmaris’te, son derece lüks bir ortamda konaklamak için otel seçimi yapmak zorunda değilsiniz. Beldenin en güzel yerlerinde hizmet veren, en seçkin kiralık yazlık villa alternatiflerini Tatilvillam.com adresinde bulabilirsiniz. Unutulmaz tatilin adresi olan Tatilvillam.com üzerinden en güzel villaları inceleyerek seçim yapma ve hemen kiralama şansınız oluyor.

  • Fethiye

Elbette Muğla dendiğinde akla gelen güzelliklerden biri de Fethiye oluyor. Vadileri, koyları, adaları, plajları ve sunduğu aktiviteler ile ön plana çıkan bu tatil beldesinde hayatınızın en güzel tatilini yapabilirsiniz. Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu, Ölüdeniz ise mutlaka görmeniz gereken yerler arasında bulunuyor. Bu özel belde içerisinde ekstrem sporları da deneyebilirsiniz. Özellikle yamaç paraşütünün tatilcilerin gözde aktivitesi olduğunu belirtelim. Aynı zamanda tekne turları da düzenleniyor ve bu turlar sayesinde beldenin en güzel yerlerini keşfedebilirsiniz.

  • Dalyan

Muğla’da rotanızı çevirebileceğiniz yerlerden biri de Dalyan’dır. İztuzu Plajı, Sultaniye Kaplıcaları, Radar Tepesi, Köyceğiz Sığla Ormanı, Ekincik Koyu, Kargıcak Koyu, Aşı Koyu ise gezilebilecek yerler listesinden sadece birkaçıdır. Bu beldede özellikle doğal güzelliklere daha yakından tanıklık etmenizi sağlayacak pek çok yer bulunuyor. Tatilinizi gönlünüzce gezerek değerlendirmenizi sağlayacak olan bir tatil beldesi olduğunu altını çizelim. Türkiye’nin en seçkin yazlıkları sadece Tatilvillam.com’da! Dalyan’da konaklayabileceğiniz villaları bu adreste inceleyebilirsiniz. Lüks ve konfordan asla ödün vermek istemiyorsanız bu kiralık yazlık villalar sizin için en doğru tercih olacak.

  • Göcek

Göcek Marina, İnlice Plajı, Günlüklü Plajı, Sarıgerme Plajı, Çalış Plajı, Bedri Rahmi Koyu, Göbün Koyu gibi eşsiz güzellikler sunan Göcek her yıl çok sayıda turistin adeta akın ettiği bir tatil beldesidir. Göcek’de doğal manzaralar sizi de kendine hayran bırakacak. Üstelik muhteşem manzaralara sahip olan villalar da mevcut ve hemen dakikalar içerisinde kiralık yazlık lüks villa seçenekleri arasından tercih yapabilirsiniz. Turkuaz rengi deniziyle ön plana çıkan koyları, tertemiz havası ve eşsiz doğal güzellikleri ile ünlenen Göcek’te tatil keyfi yapma şansından faydalanın. Akşamları Göcek kordonunda yürüyüş yapabilir ya da gün içerisinde ada turuna çıkabilirsiniz. Sahilden kalkan tekne turları yerli ve yabancı turistlerin gayet keyifli bir şekilde zaman geçirmesini sağlıyor. Dolayısıyla uzun bir tatile çıksanız bile hiç sıkılmadan zaman geçirmeniz de mümkün olacak.

  • İnlice

Fethiye ve Göcek arasında bulunan İnlice Muğla’nın en şirin koylarından biridir. Sakinlik ve huzur isteyenlerin öncelikli rotası olan İnlice’de muhteşem bir plaj da bulunuyor. Denizinin ve plajının tertemiz olması da bu bölgenin en cazip özellikleri arasında yer alıyor. İnlice’de lüks villalarda kalabilirsiniz. En konforlu ve en seçkin villa seçenekleri ise Tatilvillam.com’da bulunuyor.

  • Ovacık

Hisarönü’ne sadece yürüme mesafesinde bulunan Ovacık özellikle lüks villalarıyla ön plana çıkan ve konforuna düşkün olanları ağırlayan bir tatil bölgesidir. Muğla’nın gizli kalan güzelliklerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ovacık’ta villa bulmak için güvenilir villa kiralama platformu olan Tatilvillam.com sitesine tıklayabilirsiniz. Villaların fotoğraflarına göz atabilir ve aynı zamanda sahip olduğu özellikler konusunda da bilgi alabilirsiniz. Villanın çevresinde bulunan işletmelerin neler olduğu, denize olan yakınlığı gibi bilgilere de kolaylıkla ulaşmak mümkün olabiliyor. Ormana yakın ya da denize yakın kiralık villa seçenekleri arasından rahatlıkla tercihte bulunulabilir.

  • Hisarönü

Hisarönü ise Ölüdeniz ve Fethiye arasında bulunuyor. Tatilciler genellikle zamanlarını Ölüdeniz’de yüzerek ve güneşlenerek geçiriyor. Sonrasında ise konaklamak için kiraladıkları lüks ve konforlu villalara geri dönüyor. Mesafenin kısa olması ise huzurlu bir atmosferde konaklamak isteyenler için önem taşıyor.  

Huzurlu ve Lüks Bir Tatil İçin Villa Kiralayın!

Huzurlu ve Lüks Bir Tatil

Tamamen size ait ve keyifli alanlarla donatılmış olan kiralık yazlık lüks villalar, konaklamak için en doğru tercihlerden biri oluyor. Muhafazakâr yaşam şekline uygun olarak hazırlanan villalar ve içerisinde ısıtmalı havuzların olduğu villalar da olduğunu belirtelim. Jakuzi, hamam, havuz, sauna gibi ortamların da bulunduğu lüks villalar arasında çocuklu aileler için hazırlananlar seçenekleri de görebilirsiniz. İçerisinde hem çocuk havuzu olan hem de geniş bir bahçeye sahip olduğundan çocukların gönüllerinde zaman geçirebilecekleri bu villa seçeneklerini çok yakından incelemek için hemen Tatilvillam.com adresine tıklayabilirsiniz.

Kredi kartı ile online rezervasyonda 6 taksit imkânı sunan Tatilvillam.com, en güvenilir villa kiralama platformlarından biri olma özelliği taşıyor. Türkiye’nin en seçkin yazlıkları sadece Tatilvillam.com’da ve unutulmaz tatilin adresi olan bu internet sitesinde kiralık villalar incelemeniz için sizi bekliyor. Lüks, konforlu ve bir o kadar da keyifli bir ortamda konaklamak için hemen villanızı seçin ve kiralama işlemlerinizi tamamlayın.