DOLAR
32,4905
EURO
34,9626
ALTIN
2.434,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Murat Çınar bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Murat Çınar bugün son yolculuğuna uğurlandı.
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Bodrum’da dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren ve bir ayakkabı mağazasının işletmeciliğini yapan iş adamı evli ve iki çocuk babası Murat Çınar bugün son yolculuğuna uğurlandı.

ANTERHABER- YAŞAR ANTER Bitez Mahallesi köy içi camiinde kılınan Cuma namazını mütakip cenaze namazına Murat Çınar’ın eşi resim öğretmeni Arzu , çocukları Sıla  ve Tuna Çınar , yakınları, öğretmen arkadaşları katıldı. Milas Belediye Başkanı CHP ‘li Muhammet Tokat, Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras, Eski CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve Ak parti eski ilçe başkanı Ömer Özmen ile iş dünyasının önemli isimleri ile birlikte yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı cenaze töreninde göz yaşları sel oldu. Bodrum iş dünyasında ve yaşadığı Bitez’de  çok sevilen iş adamı murat Çınar’ın cenazi töreninde yapılan bir anons cenazeye katılanları duygulandırdı. Murat Çınar’ın borcu olduğu düşünülen, varsa,  bu kişilerin babasına ve ailesine müracaat etmesi istendi.

 

Murat Çınar bugün son yolculuğuna uğurlandı.

 

Murat Çınar  dün kullandığı  48 ABS 792 plakalı motosiklet ile Konacık Mahallesi’ n deki Atatürk Bulvarı’nda seyir halinde iken aynı yönde giden A.A. nın kullandığı 48 UC 286 plakalı kamyonla çarpışmış ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Çınar’ın camideki cenaze namazının ardından tabutu Bitez Mezarlığı’na kadar omuzlarda götürülüp defnedildi. Çınar’ın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz

polat-galle