DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Obradovic’in mütevazi arabası ve şatafatlı saati Sırbistan’da yine gündem oldu

Avrupa’nın en kariyerli hocası olarak bilinen 63 yaşındaki Sırp antrenör Zeljko Obradovic minyatür arabası ve şatafatlı saati ile ezber bozmaya devam ediyor.

Obradovic’in mütevazi arabası ve şatafatlı saati Sırbistan’da yine gündem oldu
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Avrupa basketbolunun en kariyerli antrenörü olarak kabul edilen Zeljko Obradovic’in Belgrad’daki ‘sıradan’ görüntüsü gündem olmaya devam ediyor. Fenerbahçe Beko ile Eurolegue’de yaşadığı unutulmaz başarılar sonrası 2021’de Sırbistan ekibi Partizan’ın başına geçen ünlü antrenör gerçek anlamda bir ekol yaratmayı sürdürüyor.

Sırbistan Adriyatik Ligi’nin 5. haftasında Kızılyıldız’ı 98-87 mağlup eden Partizan’da maç sonu en çok konuşulan isim yine 63 yaşındaki Zeljko Obradovic oldu. Stark Arena’da dolu tribünler önünde oynanan mücadelenin ardından maç çıkışı kendisini bekleyen taraftarlar ile fotoğraf çektiren Obradovic’in kapıda bekleyen minik arabası sosyal medyanın gündemine oturdu.

SADECE 15 BİN EURO

Maç sonu düzenlenen basın toplantısı sonrası evinin yolunu tutan Obradovic’i salon çıkışında bekleyen hayranlarını ve gazetecileri şaşırtan şey; değeri sadece 15 bin Euro olan bir araç kullanıyor olmasıydı.

Tüm zamanların en çok kupa kazanan Avrupalı antrenörü olan Obradovic’in, Kızılyıldız mücadelesi sonrası oldukça mütevazi görünen siyah renkli minik arabası Sırbistan’da mercek altına alındı. Beş farklı kulüp ile 9 Euroleague şampiyonluğu kazanana ve Avrupa’nın en iyi koçlarından biri olarak kabul edilen Obradovic’in ezber bozan karakteri bir araç ve bir saat üzerinden gösterildi.

NEDENİ KALABALIK ŞEHİRLERDEKİ RAHATLIK

Belgrad’da fiyatı 15.000 Euro civarında olan bir modelin direksiyonuna oturan Obradovic’in bu tercihinin sebebi yıllardır araba kullanmanın gerçek bir kabus olduğu şehirlerde çalışıyor olması. Yunanistan’da Atina, Türkiye’de İstanbul ve Sırbistan’da Belgrad şehirlerinde çalışan tecrübeli hocanın şehir sokaklarında kolayca ilerleyebilmek ve park yeri bulabilmek için minyatür bir şehir arabasını seçmesinin sürpriz olmadığı belirtiliyor.

SAATİ 4 KAT DAHA PAHALI

Daha önce yine aynı model arabayla Belgrad trafiğinde görüntülenen Obradovic’in gerçek düşkünlüğünün araba değil, kol saati olduğu biliniyor. Şehirde kullanılan arabanın sadece bir araç olarak görülmesi gerektiğini düşünen Obradovic’in saat takıntısına aynı mütevaziliği gösteremediği konuşuluyor. Sırp basını pahalı saatlere olan düşkünlüğü ile bilinen Obra’nın direksiyonu tutan kolunda arabadan dört kat daha pahalı bir saat olmasına dikkat çekti.

Obradovic’in kolunda görüntülenen “Vacheron Constantin Overseas Rose” marka saatin geçtiğimiz yılki fiyatının 60 bin Euro civarı olması epeyce üzerinde durulan bir detay olarak ön plana çıkıyor. Uzun yolculuklarda daha konforlu ve lüks araç tercih eden Obradovic’in şehirdeki görüntüleri uzun bir süre daha ünlü podcastçilerin gündeminde olacak gibi gözüküyor.

polat-galle
ETİKETLER: , , ,