DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
19°C
Muğla
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
26°C

Ödüllü oyuncu Anne Hathaway: “35 yaşında her şey biter” dediler

Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway, kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Ödüllü oyuncu Anne Hathaway: “35 yaşında her şey biter” dediler
A+
A-
velux

41 yaşındaki ABD’li aktris Anne Hathaway, kariyerinin bir “son kullanma tarihinin olacağı”nın kendisine söylendiğini aktardı.

Çocuk yaşlarda sinema sektörüne atılan Hathaway, 35 yaşına geldiğinde kariyerinin “uçurumdan düşeceği” konusunda uyarıldığını söyledi.

“Bu, birçok kadının karşılaştığını bildiğim bir şey.” diyen güzel oyuncu, “Artık daha fazla kadının hayatlarının derinliklerine uzanan bir kariyer sahibi olduğunu ve bunun harika olduğunu düşünüyorum” diye ekledi.

Porter’a konuşan Hathaway, “Gurur duyulacak çok şey var ve düzeltilecek çok şey var. Hedeflerim var, hayallerim var. Gençliğimden beri çok farklı görünmüyorlar ama hâlâ onların peşinden koşuyorum” dedi.

2012’den beri evli olduğu Adam Shulman’dan Jonathan (7) ve Jack (4) isimli iki çocuğu bulunan Hathaway, artık kendine daha iyi baktığını da söyledi.

Ünlü oyuncu, “Bunun sadece kendi sağlığım için önemli olduğunu düşünmüyorum, sadece benimle ilgili değil; ben bir takımdayım ve bu benim ailem” açıklamasında bulundu.