DOLAR
32,2104
EURO
34,7376
ALTIN
2.450,73
BIST
10.318,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
20°C
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
24°C

Ölmeden önce paylaşmıştı! Yürek burkan diyalog

Muğla’nın Yatağan ilçesinde iki motosikletlinin çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı. Yaşamın yitiren Osman Öğünçlü’ye, yakıt aldığı akaryakıt istasyonu çalışanın “Ya Osman o kadar araba var, bırak şu motor işlerini. Binme şuna” dediği görüntüler ortaya çıktı.

Ölmeden önce paylaşmıştı! Yürek burkan diyalog
A+
A-
polat-galle

Muğla’nın yatağan ilçesi Yava Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan finansal analist Osman Öğünçlü’nün kullandığı 09 V 1034 plakalı motosiklet ile birlikte geziye çıktığı arkadaşı Oktay Hasköy yönetimindeki 09 AID 791 plakalı motosiklet, aynı yönde giderken bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Her iki sürücü de yere düştü. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Osman Öğünçlü’ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan diğer motosiklet sürücüsü Oktay Hasköy ise Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

PAYLAŞIMI YÜREKLERİ BURKTU

Osman Öğünçlü’nün kazadan kısa bir süre önce sosyal medya hesabından “Günlük en çok aldığım nasihat” yazısı ile yaptığı, yakıt alırken akaryakıt istasyonu çalışanıyla diyaloğunun yer aldığı video paylaşımı dikkati çekti. Görüntüde istasyon çalışanının, “Ya Osman o kadar araba var, bırak şu motor işlerini. Binme şuna” demesi, Osman Öğünçlü’nün ise “Kötüyü çağırma, kötüyü çağırma” sözleri yer alıyor.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Öğünçlü’nün cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kaynak : Sözcü

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: