DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

OPET Muğla Cup Four Cross’un ikinci ayağı Marmaris’te yapıldı

OPET Muğla Cup Four Cross’un ikinci ayağı Marmaris’te yapıldı

MUĞLA (AA) – Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından düzenlenen OPET Muğla Cup Four Cross’un ikinci ayağı, Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Muğla Valiliğinin destekleriyle Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen yarışa, 10 ülkeden 62 sporcu katıldı.

İlk ayağı Fethiye’den sonra ikinci ayağı Marmaris’te “City Mountainbike” formatıyla gerçekleştirilen organizasyonda, engellerle oluşturulan parkurda aynı anda dört sporcu dereceye girebilmek için mücadele etti.

Etkinlik sorumlusu Oğuzhan Soylu, gazetecilere, organizasyonun başlangıç etabı Fethiye’de ses getirdiğini ve ilgi uyandırdığını söyledi.

Marmaris etabının yer ve hazırlık olarak çok profesyonelce hazırlandığını ve bisiklete ilginin çok yüksek olduğunu belirten Soylu, “Cumhuriyet Bayramı’nı Fethiye’de renkli şekilde kutladık. Marmaris etabı da çok profesyonel oldu. Çok güzel gerçekleşti. Belediye ve emniyet bizlere çok yardımcı oldular. İki gün sonra Bodrum etabında da sürprizlerimiz olacak. Bizlerde şimdiden Bodrum etabını bekliyoruz.” diye konuştu

Marmaris etabında erkeklerde Almanyalı Felix Klausmann, kadınlarda ise Hollandalı Didi De Vries birinci oldu.

Yarışın son etabı 2 Kasım’da Bodrum’da yapılacak.

Aktur tatil sitesi