DOLAR
32,4265
EURO
34,4643
ALTIN
2.488,00
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
22°C
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C

Oyuncak Silahlar

Oyuncak Silahlar
A+
A-

Erkek çocukları çok mutlu eden oyuncak silahlar, geçmişteki mantar tabancalarını unutturacak kadar gelişmiştir. Gerçek savaş silahları model alınarak üretilen oyuncak silahlar arasında neler yok ki! Pedagoglar her ne kadar bu tür oyuncakları önermese de savaş oyunları çocukların en sevdiği oyunlardandır. Bilgisayar oyunlarında gördükleri silahlara sahip olmak onları çok mutlu etmektedir.

Oyuncak silahı olmayan bir erkek çocuk yok gibidir. Oyuncak silahların mermi atanları da vardır. Bu mermiler yumuşaktır ve can yakmayacak şekilde tasarlanmıştır. Çocuklar silahlarla oyun oynadıklarında her hangi bir zararın oluşmaması için oyuncak firmaları bu konunun üzerinde durmaktadır. Yeni nesil küçük çocuklar arasında ışın kılıcı rağbet gören bir oyuncak türüdür.

Oyuncak Silah Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

 Çocukları çok mutlu eden oyuncakların bilinçli olarak seçilmesi gerekmektedir. Çocukların teması sonucu zarar veren maddelerden üretilmiş olmaması, oyuncak silah mermilerinin tehlikeli olmaması, kesici ve yaralayıcı olmaması önemlidir. Oyuncak silahlar ile oynadıklarında psikolojilerini bozmayacak türde olmalarına dikkat edilmelidir. Alınan oyuncakların kaliteli üretim yapan firmaların ürünü olması önemlidir. İncelemek      için, https://www.oyuncakbiziz.com/oyuncak-silah sayfasını ziyaret edebilirsiniz.