DOLAR
32,5956
EURO
34,6946
ALTIN
2.513,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Paw Paw Marka Köpek Maması Kampanyalı Ürünler ve Uygun Fiyatlarla – Zoo.com.tr ‘de

Paw Paw Marka Köpek Maması Kampanyalı Ürünler ve Uygun Fiyatlarla – Zoo.com.tr ‘de
A+
A-
polat-galle

Köpek maması tercihi, köpeklerin sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürdürebilmesi için önem verilmesi gereken bir konudur. Köpeğe en uygun mama onun uzun ömürlü olmasına yardımcı olurken diğer yandan enerjik ve ideal kiloda yaşam sürebilmesini sağlar. Aynı şekilde doğru mama, köpeğin ihtiyacı olan besinleri karşıladığında ve damak tadına hitap ettiğinde köpek onu isteyerek tüketir. Çeşitli mamalar arasından köpeğe en uygunu seçerken zorlanılabilir. Çünkü çok fazla marka, içerik ve lezzette mama vardır, bu da en uygun olanını seçerken zorlar. Bu sebeple, köpek maması seçerken bazı detaylara dikkat edilmesi gerekir.

Köpeğinizin Gereksinimlerine Hitap Eden Mamalar Tercih Edin

Her bir köpeğin mamaya olan ihtiyacı farklıdır. Yaş, kilo, cins, aktivite düzeyi ve özel durumu mama seçimini etkileyen unsurlardır. Mesela, yavru bir köpeğe gelişimini destekleyecek mamalar tercih edilirken, yetişkin ve yaşlı köpekler için mamalar aktivite düzeylerine göre tercih edilir. Bazı köpekler çok hareketsizdir ve bu köpeklere besin düzeyi düşük olan mamalardan alınması gerekir.

Aynı şekilde enerjik ve hareketli olan köpeklere ise besin düzeyi yüksek olan mamalardan tercih edilmesi gerekir. Köpek maması seçiminde bu detaylara dikkat edilmediği sürece çeşitli sağlık sorunlarıyla karşılaşılabilir. Köpeğin herhangi bir hastalığı varsa onu göz önünde bulundurmak gerekir. Mesela, herhangi bir besine alerjisi olan köpeklere o besini içermeyen mamalardan satın alınmalıdır.

Kaliteli Markaların Ürünlerini Alın

Günümüzde çeşitli markalar köpek maması üretmektedir. Bu markaların çeşitli olması köpek sahiplerinin mama seçiminde zorlanmasına neden olmuştur. Ancak birkaç unsura dikkat ederek doğru köpek maması seçimi yapılabilir. Öncelikle köpek maması seçiminde bulunurken sağlıklı ve içeriğinde kimyasal ürünler barındırmayan, kalitesini kanıtlamış markalara yatırım yapılmalıdır. Bu markalar, köpeklerin sağlığını destekleyecek içeriğe sahip mamaları üretmektedir.

Sevimli canlılarımız için mama seçiminde bulunurken en çok tercih edilenler arasında yer alan Paw Paw köpek maması, her köpeğe uygun seçenekler sunmaktadır. Mystic köpek maması da köpeğin sağlığına destek olacak mama çeşitlerini sunmaktadır. Köpeklerin seveceği ve iştahla tüketeceği mamaları bu markalar arasından bulmak mümkündür. Dog Menue köpek maması çeşitleri ise her köpeğin damak zevkine hitap edecek sağlıklı mamalardan biridir. Köpeklerin sağlığını destekleyecek ve mutlu bir yaşam sürmesine destek olacak mamaları bu markalar arasından bulabilirsiniz.

Köpek Maması Türlerini Bilin

Köpek mamaları farklı besin değeri, içerik ve formülde üretilmektedir. Kuru köpek maması, köpeklerin severek tükettiği sağlıklı mamalardan biridir. Konserve köpek maması, içeriğinde bulunan sos ve jeller sayesinde köpeklerin iştahla tükettiği mamalardır. Ödül köpek maması, köpeklerin pozitif davranışlarının pekiştirilmesi ve eğitim zamanlarının kolaylaştırılması için kolaylık sağlamaktadır.

Açık köpek maması ise, köpek mamaları arasında en uygun fiyatlı olan mama olarak karşımıza çıkmaktadır. Kısacası, köpek maması seçenekleri arasından bir tercihte bulunurken köpeğin sağlığını destekleyecek ve onun mutlu bir yaşam sürmesine yardımcı olacak mamalar alınmalıdır.

Aktur tatil sitesi