DOLAR
32,5274
EURO
34,7716
ALTIN
2.490,92
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
20°C
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Promosyon Defter Nedir?

Promosyon Defter Nedir?
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Bir şirketin müşterilerine ya da çalışanlarına dağıttığı defterlere promosyon defter denir. Promosyon defterler oldukça tercih edilen ve kullanışlı bir promosyon üründür. Özellikle yanında gelen kalem ve benzeri ürünler de promosyonları daha da zenginleştiren şeylerden bir tanesidir. Özellikle hem kişilerin kullanımı açısından hem de reklam açısından önemli olan promosyonlar, oldukça rağbet görür. Promosyon defter ürünleri oldukça çeşitli tür ve boyutlarda mevcuttur.

Promosyon Defter Modelleri Nelerdir?

Birçok model mevcuttur. Örnek vermek gerekirse notebook boyutlarından A4 kağıdı boyutuna kadar farklı modeller vardır. Dış kabı açısından da oldukça şık modeller ile promosyon defterler ön plana çıkmaktadır. Promosyon defter çeşitleri ve fiyatları için Batı Promosyon web sitesi herkese geniş yelpazede hizmet verir. Binlerce çeşit ve uygun fiyatlara buradan ulaşabilirsiniz.

Promosyon Ajanda’nın Kullanıldığı Yerler

Promosyon denince akla gelen defterin yanında özellikle kurumsal firmaların vermeyi tercih ettikleri ajandalar da mevcuttur. Ajandalar bilindiği üzere günlere ayrılır hatta bazı tasarımlarda saatler bile gösterilmiştir. Bu da promosyon ajanda kullanarak planlamalarınızı not alabileceğinizi gösterir.

Tercih edilme nedenlerinden bir tanesi de daha şık ve güzel tasarımlara sahip olmalarıdır. Promosyon ajanda iş yerlerine daha uygun bir üründür.

Ucuz Promosyon Ajanda Modelleri

Promosyon ürün olarak ajandaları seçmek istediğinizde fiyat ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Çünkü defter ya da bir başka küçük promosyon ürüne göre promosyon ajanda pahalı olabilir. Optimum performans alarak hem kaliteli ajanda hem de uygun fiyat istiyorsanız Batı Promosyon sizlere yardımcı olacaktır.

Promosyon Kalemlerin Özellikleri

Kalemler birçok açıdan değişiklik gösterebilir. Özel bir okul, öğrencilerine kurşun kalem vermeyi tercih edecektir.  Daha kurumsal bir firmada çalışanlara verilecek promosyon bir kalem tükenmez olacaktır. Dolayısıyla birçok yönden asıl amaca hizmet eden ürünler seçilir. Kurşun kalem bir öğrenci için daha mantıklı bir seçimdir. Öte yandan çok kullanacağı için iyi de bir reklam olacaktır. Zaten promosyon ürünlerin asıl amaçlarından birisi de kurum ya da firmanın reklamının yapılmasıdır. Promosyon kalem seçimi bu açıdan da oldukça dikkat edilmesi gereken bir noktadır.

Promosyon Kalem Fiyatları

Fiyatlar hiçbir zaman üründen bağımsız düşünülemez. Promosyon kalem fiyatları için kalem özellikleri fiyatta belirleyici unsur olacaktır. Size en uygun ürünü seçmek için Batı Promosyon’a danışabilir ve bu konuda destek alabilirsiniz.

Tecrübeleri ile sizin isteğinizi anlayarak en iyi şekilde sizi yönlendireceklerdir. Örneğin promosyon kalem çeşit ve fiyatlarında karar vermek ya da bir promosyon paketi oluşturmak konusunda Batı Promosyon sizlere danışmanlık yapabilir.

Aktur tatil sitesi