DOLAR
32,5289
EURO
34,8049
ALTIN
2.431,63
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
26°C

Royal Canin Marka Köpek Maması Çeşitleri Bütçe Dostu Fiyatlarla Uygunpetgross.com.tr ‘de!

Royal Canin Marka Köpek Maması Çeşitleri Bütçe Dostu Fiyatlarla Uygunpetgross.com.tr ‘de!
13.11.2021
340
A+
A-

Gıda, köpek dostlarımıza sağlıklı kalmaları adına gereksinim duydukları bütün bileşenleri sağlamalıdır. Bununla beraber, her köpeğin mama ihtiyacı değişir. Köpeğinize doğru mamayı satın alarak onun sağlıklı olmasına ve uzun yıllar boyunca hayatta kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu sebeple de köpek maması alırken bazı detaylara dikkat etmeli ve tanınan markaların ürünlerini satın almalısınız.

Köpeğinizin Sağlığını Koruyan Mamalara Yoğunlaşın

Köpek maması seçmenin en önemli adımı, dostunuzun yaşına ve kilosuna uygun olan bir mama türü satın almaktır. Yetişkin bir köpeğin ihtiyacı olan besin bileşenleri ile yaşlı köpeğin gereksinim duyduğu besinler aynı olmaz. Aynı şey yavru köpekler için de geçerlidir. Köpekler yaş aldıkça daha az kaloriye ihtiyaç duyarlar ve yaşlılık belirtilerini kontrol altında tutmaları son derece önemlidir. Bu da demek oluyor ki mama seçerken ilk önce tüylü arkadaşınızın yaşını hesaba katmanız gerekiyor.

Köpeğinize alacağınız mama onun genel özelliklerine, ırkına ve aktivite seviyesine de uyum sağlamalı. Yavru köpekler yaşamlarının ilk senesinde çok fazla protein yerse büyüme çok hızlı gerçekleşir. Bu ise ciddi riskleri beraberinde getirebilir. Yavru köpeğinize mama alırken ürünün ambalajında yavru köpekler için üretildiği bilgisinin yer aldığından emin olmalısınız.

Köpeğiniz çok hareketliyse ona yoğun kalorili mamalar alabilirsiniz. Fakat sevimli dostunuz çok fazla hareket etmiyorsa düşük kalorili köpek mamalarından alım yapabilirsiniz. Bir diğer önemli konu da mamanın ilk bileşeninin et proteini olması gerektiğidir. Çünkü köpek dostlarımız en çok proteine ihtiyaç duyarlar. Bununla birlikte kaliteli ve besleyici bir mama her türlü besin bileşeni bakımından zengin olmalıdır. Böylece mama, köpeğinizin dengeli beslenmesine izin verecektir.

Kaliteli ve Güvenilir Köpek Maması Markalarını Seçin

Kaliteli köpek mamaları, her türlü besin maddesini doğru oranlarda yapısında barındırır. Bu da köpeğinizin sağlıklı ve dengeli beslenmesi anlamına gelir. Köpek sağlığı açısından en iyi mamayı arıyorsanız; ilk önerimiz Royal Canin mamalar oluyor. Uzun senelerden bu yana kediler ve köpekler için kaliteli mamalar sunan Royal Canin, köpek dostunuzun sağlıklı kalmasını sağlayacak çok sayıda mama koleksiyonuna sahip. Köpeğinizin sağlığı için siz de Royal Canin mamalardan satın alabilirsiniz.

Acana köpek maması da bir başka seçeneğiniz. Bu markanın ürünleri sayesinde köpeğinizin eklem, diş ve genel sağlığını koruyabilir, onun mutlu ve enerjik kalmasını destekleyebilirsiniz. En çok tercih edilen markalardan olan Hill’s de köpeğiniz için besleyici mama çeşitlerine sahip. Alternatif olarak bu marka ürünleri arasından da seçim yapabilirsiniz.

Köpek Maması Türleri Hakkında Bilgi Sahibi Olun

Köpekler için mamalar farklı çeşitlerde ve formülasyonlarda üretiliyor. Köpek açık mama çeşitleri köpeğiniz için lezzetli bir yemek olurken, aynı zamanda aile bütçenize de zarar vermiyor. Kuru mamalar köpeklerin sindirim sistemini, bağışıklık sistemini ve ağız sağlığını destekliyor.

Konserve mamalar ise dostunuzun damak tadına hitap eden aromalarla satışa sunuluyor. Aynı zamanda nem desteği de vadediyor. Son olarak ödül mamalar köpeğinizin eğitimi konusunda ek bir avantaj yaratırken, diğer yandan da üstün lezzeti ile tüylü arkadaşınızı memnun ediyor. Siz de köpek maması çeşitleri arasından tercih yaparken dostunuzun istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmayı unutmamalısınız!

Bodrum Ev Emlak