DOLAR
32,2800
EURO
34,7742
ALTIN
2.413,11
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Rusya, Türkiye’yi Sonbahar Tatili İçin En Popüler Destinasyon Olarak Gösteriyor

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği, sonbahar için Türkiye’nin Rus turistler arasında en popüler tatil destinasyonu olduğunu duyurdu. Otellerdeki fiyat indirimleri ve bu yılın geri kalanında beklenen turist akışı, 2022 rakamlarının üzerine çıkılmasına yol açabileceği beklentisi içinde.

Rusya, Türkiye’yi Sonbahar Tatili İçin En Popüler Destinasyon Olarak Gösteriyor
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Rusya, Türkiye’yi Sonbahar Tatili İçin En Popüler Destinasyon Olarak Gösteriyor

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği’nin son açıklamalarına göre, Türkiye sonbaharda Rus turistler için en popüler destinasyon olmaya devam ediyor. Açıklama, otellerin fiyat indirimleri ve yılın geri kalanında beklenen yoğun turist akışıyla ilgili olumlu beklentilere dikkat çekiyor.

2022 Rakamlarını Geçme Umudu

Türkiye’nin, Rus turistler için sonbahar döneminin en gözde tatil yeri olduğunu belirten Rusya Turizm Endüstrisi Birliği, otellerdeki fiyat indirimleriyle birlikte bu yılın satışlarının, bahar ve yazın ilk dönemlerinde yaşanan düşüşleri telafi edeceğine inanıyor. Birliğin Başkan Yardımcısı Dmitriy Gorin, 2022 yılı rakamlarını sadece yakalamakla kalmayıp, muhtemelen geçmeyi umduklarını vurguladı. Gorin, “Bu yılın ilk 7 ayında Türkiye’yi 3,5 milyon Rus ziyaret etti. Eylül-ekim aylarında geleneksel olarak yüksek talep bekleniyor.” dedi. Türkiye’nin tatil sezonunun uzadığına da değinen Gorin, önümüzdeki aylarda Rus turist akışında olumlu istatistikler beklediklerini belirtti.

Aktur tatil sitesi